COSMETIC
SLIMMING CARE
BREAST TREATMENT
INJECTION VITAMIN
COLLAGEN PRODUCT
WHTENING PRODUCT
HEALTH CARE
HAIR TREATMENT
BODY CARE
FEMININE HYGIENE WASH
PARFUME
PROMOTION
JUALAN BORONG TERENDAH 2013

counter


counters

BEDAK ARAB KOKURYU SUPER SUMMER CAKE


BEDAK ARAB-Kokuryu Super Summer Cake

Keistimewaannya 

1) 3 in 1 (powder+moisturizers+foundation)
xperlu pakai apa2 krim lg kt muka,JIMAT MASA DAN WANG

2)Berat 50g (padat)
Tdk spt bedak2 di pasaran hy berat 13-20g jer,cepat pulak abis,so kat situ kita kira sendiri brp kita spend sebulan hanya utk bedak,moiusturizer dan uv prtction?

3) Ikut warna darah
Tdk kira apa pun jenis kulit..gelap,putih atau sbg nya,sesiapa pun boleh pakai.

4)Kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari.
Makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik

5)Tdk melekat pd tudung atau tisu jika berpeluh
Kena hujan,basah atau terkena air,sbb bedak ni natural terus meresap ke kulit.

6)Mampu tahan selama 8 jam

7)Produk halal dan boleh di bawa solat...

8)Mampu mengecutkan jerawat di muka

~~ BERBALOI..JADILAH PENGGUNA BIJAK! ~~




Keunikannya,basahkan span dan colek pada compact nya...bila kering akn terasa ringan jer seolah2 tak pakai apa2 di muka dan paling BEST...UV dan MOISTURIZER sekali dalam satu bedak...sbb itulah bedak ni dibuat khas itu org2 timur krn cuacanya yg panas..jadi,samalah dengan cuaca di sini dan bila berpeluh muka akn lebih kemerahan sbb bedak ni meresap ke dalam kulit sambil merawat masalah2 muka.BERBALOI!!

BOLEH DIBAWA SOLAT

Cathy L Gluthathione Magic Cream

Vitamin E Softgel + Collagen

Natural Bamboo Charcoal

Thanyaporn Breast

Produk Mekar Semilu

VCO Catalyst

Ndz Kosmetik