AZANIS SCAR SERUM

  • Brand: Apple
  • Availability: In Stock
  • RM35.00

Azanis Scar Serum merupakan serum parut pertama di Malaysia. Hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, Dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandung...

Azanis Scar Serum merupakan serum parut pertama di Malaysia. Hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, Dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu hasilkan sel kulit yang baru dan sihat. Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar. 99.9% pengguna berikan A…A…A…pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.

Diluluskan KKM, diyakini Halal serta dijamin berkesan.

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA

Hanya sapu, tapi kesan hebat persis rawatan laser! 99% pengguna pasti merasai beza ketara hanya dalam 1 bulan penggunaan. Tinggi kandungan antioksidan, membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat lebih cepat.

Sesuai untuk rawatan parut lama juga baru. Mencantik dan mensekatakan tona kulit Turut membantu melembabkan kulit kering dan kesan penuaan
Mendapat kelulusan KKM, halal dan dijamin selamat Sesuai untuk semua usia dan jantina

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN AZANIS SCAR SERUM ADVANED FORMULA

Paraffinum Liquidum
Triisononanoin
Cetearyl Ethylhexanoate
Isopropyl Myristate
Glycine Soja Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
BHT
Calendula Officinalis Flower Extract 
Lavandula Angustifolia Oil
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil 
Anthemis Nobilis Flower Oil
D-alpha tocopherol (Natural Vitamin E)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products