Lemonex

  • Availability: In Stock
  • RM139.00

❝TAKKAN NAK BIARKAN PERUT MEMBESAR DENGAN JAYANYA ❞ Rasa serba tak kena bila jumpa awek, sama gak kawan kawan kerja memang tak selesa Tambah lagi bila ada kawan perli semacam masa cakap depan-depan macam kite takde perasaan je...


Available Options

❝TAKKAN NAK BIARKAN PERUT MEMBESAR DENGAN JAYANYA ❞

Rasa serba tak kena bila jumpa awek, sama gak kawan kawan kerja memang tak selesa

Tambah lagi bila ada kawan perli semacam masa cakap depan-depan macam kite takde perasaan je.

Aduhhh... tekanan..tekanan...tekanan.. Siapa ada masalah perut buncit tapi tapi malas bersenam dan taknak diet?


ANTARA KELEBIHAN-KELEBIHAN LEMONEX

1. Tidak perlu berlapar

2. Tidak wajib bersenam

3. Metabolisma cepat naik

4. Detox

5. Cepat mencairkan lemak

6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan

7. Tenaga bertambah

8. 3x lebih pantas kecilkan perut

9. Kurus dalam masa 14 hari

10. Sesuai utk lelaki & perempuan


CARA MINUM

1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air 2-3L sehari

3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula


CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN

1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Air 3L

3. Jangan minum atau makan makanan manis

4. Jangan makan makanan berminyak

5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja

6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.


FAQ:

Siapa yang tidak boleh minum LEMONEX

1.Mengandung

2.Menyusu bayi

3.Darah tinggi

4.Kencing Manis

5.Jantung


Soalan yang banyak saya terima

1.Kenapa menyusu tak boleh dan pregnant pon tak?

*Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru, perlu dijaga. Bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

2.Gastrik boleh ke minum bos?

*Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

3.kenapa pesakit 3 serangkai tak boleh bos?

*Pesakit itu pasti makan ubat doktor,limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan komplikasi.


Nota; *Setakat ni saya ada cuba dekat pesakit darah tinggi dan die memang tak pernah makan ubat doktor dan die ok je minum sampai harini dan blh kurus,berbeza dengan sebelum ni die ade try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan die comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume.

Memory
test 1 16GB
Processor
No. of Cores 4

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products