Slimming

All your makeup needs, from foundation to eye shadow in hundreds of different assortments and colors.

Sort By:  
  • DZ GARCINIA HERBAL PLUS




    "Bunuh Selera anda dan kurus dalam masa 408jam!"
    "Akak dah makan garcinia ni selera makan memang kurang sgt.. nafsu nak makan tu xde.. first day akak makan 2 biji..
    2 hari akak x lalu mkn dik.hepy je tgk perut kempis.. yela bahan semua herba mmg susah nk jumpa herba yg cpt effect
    mcm garcinia herbal ni"

    Kelebihan Garcinia ® : 

    ✔ Kesan KETARA seawal 1 minggu
    ✔ menghentikan selera makan
    ✔ Menyekat pertambahan berat badan
    ✔membaiki sistem pengahadaman
    ✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
    ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
    ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan
    ✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar 
    lemak
    ✔ Membuang toksin dalam badan
    ✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
    ✔ Tanpa perlu bersenam
    ✔ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)

    Diluluskan KKM (NO MAL15040029T)

    Ingridient:
    Teh hijau
    Asam Gelugur (Garcinia)
    Guarana
    Aloevera
    Fructus Citrus (limau Nipis)

     

    FEEDBACK CUSTOMER









     
    Add to Cart
    RM85.00
  • SLIMMING AND FIRMING USA SOAP MURAH



    SLIMMING & FIRMING USA SOAP atau sering disebut Sabun Pelangsing Badan ini di hasilkan bertujuan untuk membantu mengurangkan selulit di sekeliling pinggang dan punggung dan menghilangkan tanda-tanda rekahan supaya kelihatan warna yang seragam. Gunakan hari-hari untuk menghilangkan tanda-tanda rekahan dan mengecilkan saiz. Anda melihat kesan selepas sebulan menggunakanya.

    KEBAIKAN PENGAMALAN SABUN PELANGSING BADAN INI:~

    Melangsingkan badan
    Menganjalkan kulit yang menggeleber
    Melancarkan peredaran & mengurangkan selulit
    Melicin & melembutkan kulit
    Membersih & memudarkan tanda hitam kulit
    Memudarkan tanda rekahan/stretch marks pada perut
    Membantu mengatasi masalah parut


    KANDUNGAN :~

    Seaweed Extract
    Iny Extract
    Lime Bossom Extract
    Lanolin Oil
    Natural Gel Soap

    CARA PENGGUNAAN :~

    Buat buih pekat (buihnya pekat creamy-type), urut pada kawasan pinggan dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas, lakukan berulang kali. Biar seketika, sambil buat urusan lain. (tujuannya nak beri masa untuk herba meresap kedalam kulit). Bilas seperti biasa dan mandi. Amalkan sekurang-kurangnya 2x sehari.


    Perhatian:
    Untuk 1 buku sabun bertahan sekitar 5@6 hari, jika dipakai mandi 2 kali sehari. Maka jika mahu amalan teratur dapatkan 3 buku sabun untuk 1 bulan. Tetapi jika mahu mencubai dahulu, 1 buku sabun juga boleh.

    Serlah, Bentuk Dan Tampilkan Diri Anda Menawan & Langsing Setiap Hari
    Add to Cart
    RM8.00
  • AILIN PROBEE SPRAY KURUS MURAH ORIGINAL

    Kehebatan produk PROBEE SPRAY KURUS

    Dengan hanya pengambilan 2 kali sehari mampu memeberi hasil yang optimum

    KEBAIKAN PROBEE SPRAY KURUS

    Spray oral dengan menggunakan teknologi NANO-MIST
    Kadar resapan 9X LEBIH TINGGI berbanding pil
    Nutrisi dapat diserap SERTA MERTA ke dalam sistem 
    peredaran darah dalam masa beberapa minit sahaja
    TIADA 'fillers' atau 'binders' , hanya kandungan 
    tulen yang diterima oleh sel badan
    Kemasukan mudah, TIDAK perlukan air untuk 
    ia bertindak dengan pantas dan berkesan!


    MANFAAT DAN KELEBIHAN 
    AILIN PROBEE SPRAY KURUS


    Menegangkan kulit
    Kandungan Collagen di dalam PROBEE membantu menegangkan kulit dan mencerahkan kulit


    Memberi tenaga
    1001 kebaikan propolis seperti yang diketahui umum membantu meningkatkan sistem imunisasi badan, menyembuhkan penyakit kulit dan memberi tenaga sepanjang hari

    Membakar lemak pantas
    Ekstrak Garcinia Cambogia bertindak sebagai "fat burner" semula jadi yang membantu meningkatkan metabolisme dan membantu proses detoks selain mengawal selera makan




    SOALAN LAZIM MENGENAI
    AILIN PROBEE SPRAY KURUS


    Siapa yang perlu pakai Ailin proBee?
    Lelaki dan wanita yang mengalami masalah berat badan yang inginkan bentuk badan ideal, kulit yang cantik dan kesihatan yang baik

    Berapa cepat kesan Ailin proBee?
    Bergantung pada kesesuaian seseorang, terutama yang gemuk air, kesan dapat dilihat seawal 3 minggu, untuk lemak tepu memerlukan sedikit masa dengan penggunaan secara konsisten

    1 botol proBee tahan berapa lama?
    1 botol Ailin proBee untuk kegunaan satu bulan ke 1 bulan setengah bergantung pada dos pengambilan seseorang

    Macam mana nak guna proBee?
    Hanya spray di bawah lidah 3 kali sehari untuk kesan optima (2 semburan pada waktu pagi, tengahari dan malam), kurangi makanan berminyak
     

    TESTIMONI AILIN PROBEE SPRAY KURUS








     
    Add to Cart
    RM35.00
  • Izeara Lotion Kurus Ajaib Murah dan Original


    Macam tak percaya, hanya sapu sahaja pun boleh kurus?
    Ya silalah percaya! Memang boleh kurus!
    Enot sendiri telah membuktikan bahawa Produk 6 Inch Body Serum Xtra Power ini memang Powerfull.

    SEJUK - TAK MELEKIT - WANGI

    TERUS MENYERAP DAN TERASA IA BERTINDAK!

    KELEBIHAN 6 INCH BODY SERUM 
    ‘6 Inch Body Serum’ (Formulasi Pertama Di Asia)
    √ Mengandungi Stem Cell Formula 
    √ Produk 100% Bebas bahan kimia 
    √ Produk 100% Bebas Paraben 
    √ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam 
    √ Menghilangkan parut & selulit lama 
    √ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, dan mengekalkan kecantikan badan

    Ketika anda sapu serum ni tidak akan mendatangkan kerana serum ini langsung tidak panas, tidak melepuh dan tak berbau kuat seperti serum panas yang lain . Baunya lembut dan wangi seperti losyen. Dalam erti kata lain anda boleh pakai anytime anywhere tanpa teragak agak dan terganggu dari segi emosi .

    TESTIMONI PENGGUNA IZEARA EXTRA BOOSTER








    Add to Cart
    RM48.00
  • L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM MURAH DAN ORIGINAL




    KEBAIKAN L'AROME

    ✔ Membakar lemak secara berterusan.
    ✔ Menghilangkan stretch marks
    ✔ Menghilangkan selulit
    ✔ Menghilangkan double chin
    ✔ Menghilangkan parut lama
    ✔ Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
    ✔ Boleh membantu untuk mendapat kan six pack


    ANTARA FUNGSI L’AROME 

    LEMAK : pembakaran lemak berlaku sangat pantas 
    SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu 
    LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari 
    STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan 
    Membantu membakar lemak berlebihan di 
    sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 
    Menghilangkan selulit, orange peels,strecth 
    marks & parut selepas bersalin. 
    Boleh disapu pada double chin 
    Menghaluskan tekstur kulit 
    Mengeluarkan angin2 dalam badan 

    CARA PENGGUNAAN L'AROME

    ✔ Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam* 
    (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah.
    (Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
    ✔ Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.

    ** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
    (selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada
    bahagian yang telah disapu)

     

    TESTIMONI L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM







    Add to Cart
    RM45.00
  • GARCINIA BURNER HARGA MURAH ORIGINAL



    Penat kawal MAKAN perut tak kempis2 juga?
    LEMAK terus berkembang biak membesarkan punggung, lengan dan peha?
    Baju seluar tukar saiz lebih BESAR tiap kali raya?
    Kawan kutuk badan macam anak gajah terlepas Zoo Negara?
    Tiada masa bersenam tapi berharap nak KURUS juga?

    Ayuh.. usah putus asa! Cuba dulu GARCINIA BURNER..
    Tidak mustahil anda hilang 5 - 10 kg sebulan rilek2 saja !!

    5 KANDUNGAN UTAMA GARCINIA BURNER
    ✔ Garcinia Combogia
    ✔ Orange Peel Guarana
    ✔ Aloe Vera
    ✔ Hoodia
    ✔ Green Tea


    KEBAIKAN GARCINIA BURNER
    ✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
    ✔ Membuang toksin dalam tubuh
    ✔ Menghalang pembentukan lemak
    ✔ Mengawal berat badan
    ✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
    ✔ Mengurangkan kolestrol
    ✔ Menambah tenaga
    ✔ Mengurangkan asma serta lelah
    ✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
    ✔ Menstabilkan hormon 


    CARA PENGAMBILAN GARCENIA BURNER
    BERAT 50 KG - 59 KG
    Memadai makan 1 biji/sehari sebelum sarapan pagi

    BERAT 60 KG - 70 KG
    Makan 2 biji/sehari 
    Ambil 2 biji sekali pagi atau ambil 1 pagi 
    dan 1 malam sebelum pukul 7 malam

    BERAT 70 KG DAN KE ATAS
    Makan 3 biji /sehari
    2 biji pagi dan 1 biji malam sebelum pukul 7 
    malam (bergantung kepada ketahanan badan seseorang)

    Antara 5 benda yang wajib dielakkan bagi 
    melihat perubahan yang ketara hanya dalam 15 hari!
    Coffee
    Nescafe
    Ais
    Air Kelapa
    Teh
    Air Limau



    TESTMONI GARCINIA BURNER











    Add to Cart
    RM45.00
  • JELITA PRO 5 IN 1 HARGA MURAH ORIGINAL - Cantik Kurus Ketat Dengan Mudah



    Kalau uolls nak tahu, JELITA PRO 5 IN 1 ni bukan 
    untuk orang gemuk nak jadi kurus je tau! 
    pun sesuai untuk semua MASALAH , MASALAH ,MASALAH 
    (haaa banyak sangat masalah) seperti ...

    OBESITI TERLAMPAU ,KOLESTROL ,
    TOKSIN,JERAWAT,JERAGAT ....
    Tak kira lah dia gemuk ke...Kurus kering ke...
    Yang sedang-sedang ke...
    TAPI yang mempunyai Masalah 
    FARAJ LONGGAR,KEPUTIHAN ,MAGRAIN,DARAH TINGGI ,
    KENCING MANIS … 
    Haaaa memang U Olls WAJIB tau mencuba !!
    Paling best skali kan.... Jelita Pro 5in1 nih 
    Sesuai juga di gunakan Semasa Berpantang !!
    Best kan ??

    Pendek kata, dalam 1 kapsul ni dapat 
    mencairkan lemak dalam badan, 
    mengembalikan bentuk badan asal & 
    dapat membentuk badan yang u olls idamkan 
    secara sempurna dan seimbang....
    Yang penting dapat mengembalikan aura 
    MALAM PERTAMA ANDA masa mula2 kawen dulu heheh...


    CONFIRM RAMPING ,RAPAT ,MANTAP SEKALIGUS 
    MEMBUATKAN ANDA SEMAKIN JELITA gituuuuu


    Fungsi & Kelebihan Jelita Pro 5in1 
    Membakar lemak berlebihan dalam badan (kuruskan badan)
    Merawat jerawat dan mencantikan kulit.
    Melancarkan pembuangan air besar 
    Menyingkirkan TOKSIN di dalam badan
    Melancarkan perjalanan haid
    Menghilangkan bau badan
    Menyejukan badan
    Menghilangkan kelesuan , lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan
    Menyempitkan faraj (pulih dara)
    Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
    Lenguh-lenguh sendi
    Mencegah dan mengubati kencing manis 
    Mencegah dan mengubati darah tinggi 
    Mengawal bacaan gula bagi penyakit kencing manis
    Mengawal tekanan darah tinggi
    Pulih tenaga batin
    Mendapatkan zuriat


    NOTED JELITA PRO 5 IN 1  
    Lemak berlebihan - Bagi yang mengalami masalah berat badan, dapat mengurangkan sejumlah besar berat badan di dalam masa 1 bulan. U Olls akan rasa perut kenyang sentiasa, maka secara automatik kita tidak perlu makan bahkan bagi individu yang mempunyai gaya hidup pemakanan yang susah dikawal, cubalah produk ini, ia akan memberi kelainan pada u olls, kenyang sebelum u olls ingin menambahkan lagi makanan.

    Kencing Manis - Pada peringkat awal, ia dapat dicegah penyakit ini. Gula yang berlebihan dalam badan akan dikeluarkan mengikut pembuangan air kecing dan ia adalah sangat lawas. U Olls akan rasa dalam setiap jam akan membuat pembuangan air kecil.... Tapi... U olls jgn risau! ia akan berhenti setelah kandungan gula di dalam badan tidak lagi di tahap tinggi.
    Darah  Tinggi - Bagi U Olls yang sering pening, rasa nak pitam selepas mencangkung amat di galakkan juga kerana dapat memberi kelegaan pada pengaliran darah.


    Bagaimana Jelita Pro 5 in1 nih Bertindak
    Meh sini nak bagitau....

    1 - 7 hari
    Pembuangan lawas
    Pembuangan toksin dan lemak melalui najis
    Pengaliran lemak berlaku
    Berat badan menurun
    Pengecilan dibahagian peha,muka,pinggul ,perut dan lengan
    Faraj terasa ketat

    10 - 30 hari
    Badan lebih membentuk
    Berat semakin menurun
    Jerawat mengecut
    Muka lebih cerah
    Masalah magrain ,buasir , kencing manis dan darah tinggi dapat dikawal

    30- 50 hari
    Kulit semakin menegang
    Kulit semakin cerah
    Masalah jerawat hilang dan parut pudar
    Kulit lebih tegang
    Payudara dan miss v semakin mantap
    Lebih sihat dan awet muda

    Cara Pengambilan Jelita Pro 5 in 1

    Mempunyai Masalah Berat Badan 
    Berat 50kg hingga 65kg ke Atas : Amik 2 biji sehari , 
    setengah jam sebelum Bfast dan sebelum 
    tidur Atau boleh juga diambil 2 biji sekaligus sebelum tidur
    Berat 65kg hingga 80kg ke Atas : 
    Amik 3 Biji Sehari... Amik Pagi , 
    Petang & Malam Sebelom Makan / Bfast


    Mempunyai Masalah Muka , faraj & Kulit
    Amik 2 Biji Terus pada Waktu Malam Sebelom Tdo
    Make sure amik time perut Kosong
    Bukak Kapsul & Lulurkan serbuk 
    ke wajah / Faraj Bersama Air Suam

    PENTING !! PENTING !!

    Semasa Pengambilan Jelita Pro 5 in 1
    Sila Hindarkan Minum air Berkarbonat coz ia 
    akan melambatkan Proses Penurunan Berat Badan 
    & Pembuangan Toksin dalam Badan.... 
    If nak Kempiskan Perut dengan Pantas, 
    Make sure RAJINKAN diri amik Segelas 
    air Suam Bersama Perahan Limau Nipis 
    Selepas amik Kapsul... Kalau boleh Setiap Pagi..... 
    Memang Confirm akan Kempis dalam Masa 3 Hari aje !!

     

    TESTIMONI JELITA PRO 5 IN 1




    Add to Cart
    RM45.00
  • SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH & ORIGINAL


    SAYA NAK KURUS!!!!!

    Ingin Kurus dengan semula jadi. Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical
    Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk 
    dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan 
    dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih
    bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak.


    KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 
    ✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari 
    ✔ Membuang toksin dengan cepat 
    ✔ Mengempiskan perut  
    ✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan 
    ✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan 
    ✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. 
    ✔ Badan lebih bertenaga 
    ✔ Tidur yang lebih nyenyak 

    CARA PENGAMBILAN SLIMRICH
     ✔ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.
     ✔ ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik.
      Kalau teringin  sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich.
     ✔ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari

    Mengapa Perlu pilih SLIM RICH? 
    ✔ Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR 
    ✔  No side effect 
    ✔  No cirit birit 
    ✔ Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan
     selera anda. 
    ✔ Lulus International Certificate GMP & drug free 
    ✔ 100% Ingredient menggunakan herba 
    ✔ Waktu period tak perlu ambil SlimRich.

    TIDAK SESUAI UNTUK
    ✔ Ibu Mengandung 
    ✔ Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan 
    ✔ Anemia 
    ✔ Darah Tinggi 
    ✔ Sakit Buah Pinggang


    FEEDBACK CUSTOMER














     
    In Stock
    RM69.00
  • TATI GLOW WHITE SHAPERS CHEWABLE TABLETS MURAH DAN ORIGINAL




    nak KURUS !!!!
    .
    TAPI..
    sibuk dengan kerja...
    sibuk dengan anak anak...
    tak ada masa nak bersenam untuk kuruskan badan.
    .
    **Dgn hanya GLOW WHITE SHAPERS sahaja dapatkan kuruskan badan

    BERFUNGSI UNTUK:

    ♫ mengawal berat badan
    ♫ membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seawal 7hari
    ♫ melancarkan perjalanan darah
    ♫ anti penuaan
    ♫ mengurangkan masalah jerawat dan jeragat
    ♫ tidak perlu berdiet lagi






    CARA PENGAMBILAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :
    - Kunyah / kemam 1 tablet selepas makan.
    - Banyakkan minum air sepanjang hari.

    ISIAN : 30 TABLET / BOTOL
    Add to Cart
    RM49.00
  • BELVYA SHAPPING SCRUB PSS MURAH ORIGINAL Krim Kurus Berkesan




    FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN BELVYA SCRUB PSS

    Mengandungi kandungan mineral yg tinggi - feeding your skin with mineral
    Mengandungi Anti-bakteria utk kulit - merawat Ekzema + Psoriasis
    Menanggalkan sel kulit mati + menggantikan dengan sel kulit baru
    Berkesan sebagai agen anti-penuaan
    Melembabkan kulit yg kering
    Mengecutkan Jerawat
    Anti-Toksin - mengandungi ion negatif
    Menghaluskan + melembutkan kulit
    Efektif menegangkan kulit yg berkedut + kendur
    Menghilangkan lebihan minyak + kotoran pd kulit
    Anti oksida yg tinggi
    Anti selulit
    Energizing



    BELVYA SHAPPING SCRUB PSS MURAH ORIGINAL
    Krim Kurus Berkesan


    Cara pakai Belvya Perfect Shaping Scrub di badan:
    1.Basahkan tempat yg ingin disapu seperti lengan, pinggang, perut, peha dll. Paling effective mgunakan air suam.

    2.Ambil secubit scrub ini dan ratakan pada tempat yg bermasalah dan urut membulat dgn arah lawan jam.

    3.Biarkan dalam berapa minit. sambil tunggu scrub meresap boleh gosok gigi atau cuci muka.

    4.Selepas tu boleh bilas dgn air. seeloknya air suam juga bg scrub lebih berkesan dengan cepat dan menyerap masuk dalam liang roma kita.

    5.Kemudian boleh pakai shower gel atau sabun macam biasa.

    Cara pakai Belvya Perfect Shaping Scrub di muka

    1.Cuci muka dulu dgn cleanser kemudian baru gunakan Belvya PS scrub.

    2.Untuk hilangkan double chin atau runcingkan dagu gosok dibawah dagu dengan urutan dari belakang ke depan.

    3.Untuk bentukkan muka jadi bujur urutan pipi dan rahang dengan tapak tangan secara membulat mengikut arah lawan jam.

    4.Untuk mancungkan hidung urut membulat arah lawan jam mgunakan jari di antara batang hidung kiri dan kanan.
     

    TESTIMONI REVIEW BELVYA SHAPPING SCRUB PSS









    Add to Cart
    RM60.00
  • DTRIM SLIMMING HARGA MURAH ORIGINAL BERKESAN

    Bertindak secara efektif, 
    membakar lemak lebihan, 
    mengurangkan selera makan dan meningkatkan tenaga.
    Pengambilan produk ini harus bersama-sama 
    dengan diet yang seimbang dan program 
    senaman untuk hasil yang berkesan secara sihat.
    Dinasihatkan minum banyak air kosong 
    dan amalkan memakan buah-buahan.
    Setiap kapsul adalah hasil penemuan dari 
    tumbuh-tumbuhan semulajadi dan selamat.
    Tiada kesan sampingan dan cirit-birit.
    Tiada bahan tiruan atau bahan tambahan. 
    100% bahan semula jadi.







    Bahan Dalam DTRIM SLIMMING EXPERT
    Mannitol
    Grape Juice Powder
    Blueberry Juice Powder
    Inulin. Garcinia Cambogia 
    Guarana Extract
    Bitter Orange Extract and 
    Alfalfa Extract

    Manufactured by: 
    DTrim Slimming Expert A 100% 
    Natural Ingredients Wellness Product. 
    Manufactured In Los Angeles "B.C" U.S.A 
    (Leyter Nutritional Products Co. LTD). 
    It function for BURNING FAT,
    SUPPRESS APPETITE,BOOST ENERGY.

    ANTI FAKE CODE 
    di atas botol Dtrim, 
    pengguna dinasihatkan untuk periksa kod ini di 
    website http://www.d-trim.com 
    untuk pengesahan produk yang ORIGINAL.

    KEISTIMEWAAN DTRIM SLIMMING EXPERT

     1 - 7 Hari
     
    Otot-otot mula melembut
     
    Lemak badan mula terbakar
     
    Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.
     
    7 - 15 Hari
     
    Lemak badan terbakar dengan banyak.
     
    Berat badan mula turun.
     
    Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.
     
    1 Bulan
     Bentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.
    Badan jadi langsing dan nampak "sexy".
    Berat badan turun dengan ketara.

    Peraturan & Larangan Pengambilan DTRIM SLIMMING EXPERT?
    Tidak sesuai bagi golongan :
     Anemia
     Masalah Ginjal
     Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
     Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
     Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
     Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun
     Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain
     

    TESTIMONI DTRIM SLIMMING EXPERT












     
    In Stock
    RM45.00
  • RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH MURAH ORIGINAL



    APA ITU RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH

    Terasa lesu dan masih mengantuk tika bangun pagi ?
    Mahu tampil langsing, berkulit cerah berseri?
    Dapatkan gel mandian dari rangkaian RED BELLA BODY & SPA hari ini..
    Cara mudah untuk anda KURUS dan PUTIH GEBU hanya dengan MANDI !!

    Mandi Jadi Kurus
    Mandi Jadi Cantik
    Mandi Jadi Sihat

    FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH
    Mencerahkan kulit
    Memecahkan lemak-lemak
    Menganjal dan
    Melembapkan kulit
    Membantu menghilangkan parut
    Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
    Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah paha

    KANDUNGAN BAHAN-BAHAN RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH
    Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Concamidopropyl Betaine, 
    CDE, Sodium Lauryl Sulphate, Glycerin, Ethylene Glycol Monostearate, 
    Xantalgosil C, Algisium C, Hyaluronic Acid, Vitamin E, Fragrance, 
    Polyquat 7, Citric acid, Preservative.
    450ML 
    TAHAN 2-3 BULAN

    CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH
    Sapukan pada badan yang basah dan urut perlahan-lahan di bahagian yang bermasalah
    Biarkan 2 minit dan bilas
    Gunakan setiap kali anda mandi.

    PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH

    RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH ada kelulusan kkm tak?
    Jawapan: Ada, Gunakan Tanpa was-was

    Ada pantang larang untuk jenis-jenis kulit tak?
    Jawapan: Tidak ada pantang larang, semua jenis kulit boleh gunakan


    TESTIMONI RED BELLA SLIMMING WHITENING BODY WASH





    Add to Cart
    RM40.00
  • MUNAFIE - JAPAN HIGH WAIST PANTY






    KELEBIHAN MUNAFIE JAPAN HIGH WAIST PANTY

    ●Teknologi Slim-Seamless Yg Sgt Selesa.
    ●Material Kain Yang Berkualiti.
    ●Kain Yang Sangat Elastik
    ●Dengan Cepat Menutup Lemak Diperut.
    ●Cara Moden & Ringkas Utk Berbengkong.
    ●Memelihara Bentuk Badan.
    ●Free Size Sehingga Pinggang 41Inci(104cm)

    TESTIMONI PENGGUNA 
    MUNAFIE - JAPAN HIGH WAIST PANTY











    Add to Cart
    RM15.00
  • LAVAMUD - MEMBAKAR LEMAK BEKU DAN MELICINKAN KULIT






    PROSES LAVAMUD MEMBAKAR LEMAK BEKU DAN MELICINKAN KULIT

    Peringkat pertama

    - Pengalaman melicinkan kulit berseri semasa dinaikkan aktiviti sel-sel lemak.

    Peringkat kedua

    - Merasai pengecutan sel-sel lemak bersama-sama dengan penurunan secara beransur-ansur berat badan selepas dipertingkatkan peredaran darah.

    Peringkat Ketiga

    - Menghalang pertumbuhan semula sel-sel lemak dan sentiasa muda serta kulit cerah.

    Keempat dan Peringkat Akhir

    - Akhirnya mencapai aktiviti sel metabolisme yang optimum sel-sel lemak berkurangan di lengan, paha dan pinggang, menghasilkn badan baru yang menarik dan memang patut untuk jadi Ratu.

    Kategori mana anda jatuh? 10 Jenis Kegemukan Mengatasi Isu Lemak!

    ================================================================






    CARA KEGUNAAN


    1. Buka bungkusan dan jumlah yang dikehendaki sudu dengan sudu (dilampirkan) ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu berfungsi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.

    2. Masukkan air panas dan kacau sehingga digabungkan sepenuhnya.

    3. Biarkan sejuk selama 5 minit.

    4. Perlahan-lahan memohon Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut ke kawasan sasaran.

    5. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.

    6. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.

    ================================================================

    NOTA

    1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di leher.

    2. Simpan lebihan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay campuran ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.

    3. Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.

    4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan atau berterusan. Basuh segera.

    5. Jangan disapu pada luka terbuka.

    6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.

    LANGKAH BERJAGA-JAGA

    - Jangan gunakan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay selepas latihan atau pancuran panas untuk mengelakkan terbakar kulit.

    - Ia adalah perkara biasa untuk mempunyai kulit merah panas kerana haba; ia akan pulih selepas 2 jam.
    Sila berhenti jika terdapat kemerahan kulit yang luar biasa berlaku, jangan sapu losyen badan untuk kesan menenangkan.

    - Jangan gunakan setiap hari. Ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan hanya selang sehari.
    (Bagi individu dengan intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi.
    Jangan cuba untuk menahan panas. Adakah ambil perhatian setiap individu mempunyai had terima haba yang berbeza).
     

    FEEDBACK CUSTOMER









     
    Add to Cart
    RM45.00
  • ELITE S7 FAT BURNER TERBAIK MURAH DAN ORIGINAL


    SELALU KENA EJEK GEMUK, GEMPAL, TONG DRAM??

    Saya tahu ramai korang yg ade masalah beratt badann & dah cuba mcm2 produk kurussss tp masih tak kuruss2. KENAPA YER???…… sbb produk yg korang guna sblm ni TAK BERKESANNN. Membazir duit ajeee.”

    “Bagi saya bantu korang tepis ejekan orang yang negatif.. Saya SERIOUSS nak tolong !”

    INI DIA...   



    Terbukti BERKESAN 
    TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..
    TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..


    Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.

    Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 ini mempunyai 4 khasiat iaitu:
    1) Ultimate Fat Burner
    Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.

    2) Power Detox
    Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

    3) Triple Energy Booster
    Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal  selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

    4) Collagen
    Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.

    Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat:
    •  Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
    •  Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi. 
    •  Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. :)
    •  Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
    •  Selera makan terkawal.
    •  Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita
    Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari

    CARA PENGAMBILAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

    Sangat MUDAH.
    Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
    Minum setiap pagi selang 2 hari.

    FAQ/PANTANG LARANG ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

    Q - Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
    A - Nope. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

    Q - Fibroid or cyst boleh amik x?
    A - InsyaAllah selamat

    Q - Perlu bersenam tak?
    A - Terpulang….klu bersenam or jogging is a bonus…lg cepat pembakan lemak berlaku  
          dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa
          nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

    Q - Seawal umur brp boleh minum s7?
    A - Disarankan bermula umur 15 tahun.

    Q - Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
    A - Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

    Q - Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
    A - Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain
          perlu stop segera.

    Q - Gastrik boleh minum x?
    A - Yes boleh. Tp lps 10 minit minum s7 kena makan. Jgn biar perut kosong
     

    TESTIMONI PENGGUNA ELITE S7







    Add to Cart
    RM170.00
  • IZEARA BODY TALK WHITE SLIM, 6 INCH BODY SERUM, BODY SOAP MURAH ORIGINAL


    FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN IZEARA BODY TALK WHITE SLIM, 6 INCH BODY SERUM,BODY SOAP

    Stem Cell Formula
    Produk 100% Bebas bahan kimia
    Produk 100% Bebas Paraben
    100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 
    6 Inch dalam tempoh 48jam
    Menghilangkan parut & selulit lama
    100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, 
    mengekalkan kecantikan badan


    Masa korang sapu tu serum ni takkan mendatangkan 
    masalah kat korang sebab serum ni tak panas, 
    tak melepuh dan tak berbau kuat macam serum panas yang lain .. 
    Dalam erti kata lain korang boleh pakai anytime 
    anywhere tanpa teragak agak dan terganggu dari segi emosi .. 
    Memang senang la takdenye nak pakai time kat umah je kan .. 
    Pakai anytime korang nak ..


    KANDUNGAN BAHAN-BAHAN IZEARA BODY TALK WHITE SLIM, 6 INCH BODY SERUM, BODY SOAP

    Produk mengandungi Garcinia Cambogia
    Garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan 
    ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas....
    Losyen slimming lain mana ada.. Kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie

    Produk 100% Bebas Bahan kimia
    Produk 100% Bebas Paraben
    100% Membakar lemak, membentuk struktur badan,

    CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN IZEARA BODY TALK WHITE SLIM, 6 INCH BODY SERUM, BODY SOAP

    Untuk kesan yang FANTASTIK 

    1) Sapukan Izeara 6 inch body serum 4-5x sehari. 
    Selepas makan dan waktu nak tidur.

    2) Set Body Talk
    Minum Izeara Slim Diet Sebelum Sarapan
    Minum Izeara Slim Detox Sebelum Tidur

    3) Gunakan Izeara Body Soap Waktu Mandi


    PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) IZEARA BODY TALK WHITE SLIM & 6 INCH BODY SERUM, BODY SOAP

    1) Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum? 
    Jawapanya BOLEH. 
    Untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.

    2) 6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
    TAK BOLEH. 
    Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. 
    Leher boleh untuk hilangkan double chin.

    3) SOALAN FAMOUS...6 inch ni serum ni panas tak..
    Memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG
    Tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.
     

    TESTIMONI IZEARA BODY TALK WHITE SLIM & 6 INCH BODY SERUM, BODY SOAP


    Add to Cart
    RM92.00
  • JAMU SURUT AYU PRODUK KURUS SLIMMING DETOX BERKESAN TERBAIK



    APA ITU JAMU SURUT AYU

    Jamu Surut Ayu merupakan jamu terbaik dari INDONESIA. diperkaya dengan 100% Herbal Alami semula jadi untuk Menurunkan Berat badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak cepat dan menghapuskan pemendapan lemak. Tidak perlu banyak senaman dan diet

    FUNGSI JAMU SURUT AYU

    Menurunkan berat badan
    Mengecilkan perut
    Membakar/menghancurkan lemak
    Mengurangi nafsu makan
    Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
    Merangsang metabolisme
    Mengencangkan otot perut

    KANDUNGAN JAMU SURUT AYU/KELULUSAN KKM

    Guarana 15%
    Rhea radix
    Garcinia cambogia
    Curcuma rhizoma
    Royal jelly
    tetapi PRODUK JAMU SURUT AYU ini mendapat pengiktirafan dari GMP.


    TESTIMONI PENGGUNA JAMU SURUT AYU



    Add to Cart
    RM15.00
  • PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI"


     

     

    Apa itu SLIM 7D?? 
    Slim in 7 Day??? 
    Ohh bukan! . ..
     
    Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 
    1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama)          
     2- Kecilkan Lengan
    3- Kecilkan Paha 
    4- Runcingkan Muka dan Pipi 
    5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
    6- Kempiskan Perut dan Pinggang 
    7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda
     
    Fungsi :  
    ✔ Menguruskan badan 
    ✔ Meningkatkan kadar metabolisma 
    ✔ Membakar Kalori berlebihan 
    ✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
    ✔ Bertindak mengawal selera makan 
    ✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 
    ✔ Menghalang pembentukan lemak 
    ✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
    ✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 
    ✔Mengatasi masalah sembelit 
    ✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,
       masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,
       sukar tidur malam, lesu dan alahan
       ( sekiranya diambil mengikut cara yang betul )
     

    HASIL SELEPAS MENGAMALKAN 1 BOTOL PURE SLIM 7D

     

    TESTIMONI PENGGUNA PURE SLIM 7D!!












    Add to Cart
    RM39.00
  • LEMONADE XPRESH - SENANGNYA TURUNKAN BERAT BADAN

    Lemonade Xpresh adalah jus lemon yang telah diserbukkan (dihidratkan). Lemonade Xpresh mempunyai kebaikan sama seperti jus lemon sebenar

    Kebaikan amalkan Lemonade Xpresh setiap hari

    1. Kaya dengan Vitamin C dan nutrien yang penting untuk tubuh badan.
    2. Membantu proses penghadaman dan detoks
    3. Mengandungi pektin fiber yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
    4. Boleh merawat sakit tekak.
    5. Boleh meningkatkan keupayaan otak dan saraf
    6. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    7. Antioksidan pada lemon bole membantu mengurangkan kedutan di wajah

    Cara penyediaan
    1gm boleh dibancuh dengan 100ml air.
    Lemonade Xpresh larut pada air sejuk dan suam

    Minum LEMONADE XPRESH rasa lazat perahan lemon segar...mudah disediakan dan diminum hanya bancuh dgn air sejuk@suam. Sesuai utk lelaki n perempuan.
    Produk berasaskan buah-buahan....tiada kesan sampingan.

    TESTIMONI ​LEMONADE XPRESH










     

    BERMINAT??

    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500


     
    Add to Cart
    RM45.00
  • MAXXSLIM ORIGINAL - WEIGHT LOSS SUPPLIMENT

    LAWAS! ANGIN DAN PELUH BANYAK KELUAR !!

     
    AWAK TENGOK ORANG LAIN KURUS..
    TAPI AWAK TAK KURUS-KURUS LAGI ???
    APA AWAK RASA ????
    SEDIH !! REDHA !!.
    ..
    JANGAN PUTUS ASA...
    SAYA GUIDE AWAK SAMPAI KURUSS.


    Makan Maxxslim je...
    LAWAS! ANGIN DAN PELUH BANYAK KELUAR !! Berkesanan Buang Toxin.

    “5 Masalah Berat Badan ANDA!”

    ✔ SELUAR DAN BAJU TERLALU KETAT? KAMI SELESAIKAN.

    ✔DIEJEK DAN DICACI RAKAN SENDIRI? KAMI SELESAIKAN.

    ✔ RASA TAK SELESA BILA BERJALAN? KAMI SELESAIKAN.

    ✔ LEPAS BERSALIN BERAT TAK SEIMBANG? KAMI SELESAIKAN.

    ✔ MALU DENGAN KELUARGA DAN RAKAN? KAMI SELESAIKAN.

    ” PERUT BUNCIT BERLAPIS-LAPIS..MCM2 PRODUK DAH GUNA..
    DAH X TAU NAK BUAT MCM MANE.. “

    -{{ MAXXSLIM ada jalan penyelesaiannya }}-

     

     


    KELEBIHAN :-

    ✔ MENGURUSKAN BADAN
    ✔ MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
    ✔ MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
    ✔ MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
    ✔ BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✔ MEMBUANG LEMAK DLM USUS
    ✔ MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
    ✔ MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
    ✔ MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK.
    ✔ MENGATASI MASALAH SEMBELIT
    ✔ TIDAK MENGAKIBATKAN KESAN SAMPINGAN SEPERTI :-
    •  MUAL
    •  PENING
    •  CIRIT BIRIT
    •  LOYA
    •  MASUK ANGIN
    • JANTUNG 
    • BERDEBAR
    • GANGGUAN TIDUR
    • SUKAR TIDUR MALAM
    • LESU
    • ALAHAN
    (SEKIRANYA DIAMBIL MENGIKUT ATURAN)
     
    KANDUNGAN
    ✔EXTRACT GREEN APPLE
    ✔EXTRACT LEMON
    ✔EXTRACT GINGER
    ✔EXTRACT GARCINIA CAMBOGIA


    TESTIMONI PENGGUNA MAXXSLIM

     












    M A X X S L I M 
    Mengandungi bahan2 dari extract APPLE, HALIA, LEMON & ASAM KEPING !
    Tahukah anda ? 
    Asam keping akan memfokuskan pembakaran lemak yg sedia ada & menghalang lemak baru daripada masuk ke dalam badan 

    Dengan pengambilan MAXXSLIM dgn betul, akan membuatkan anda cepat kenyang & berat akan mudah turun. 
    Best kan ??
    Jom try sekarang 

     

    BERMINAT?
    WASSAP ADMIN : +6019-7638500


     
    Add to Cart
    RM80.00
Per Page      1 - 20 of 27