Hair Care

The widest range of premium hair products

Sort By:  
  • LOLANE PIXXEL PROFESSIONAL - LURUSKAN RAMBUT

     

    LOLANE PIXXEL PROFESSIONAL

    NORMAL / STRONG

    Hair Straightening Cream
    (Krim Pelurus Rambut)
    .
    Sekarang semua boleh dapat rambut lurus. Tak payah susah2 p salon, jimat duit buat sendiri kat rumah ja. Sambil tengok TV cerita cinta2, tengok berita

    Krim ni ada Booster Protein menjadikan rambut jadi lurus, licin & bersinar

    Ada dua jenis, NORMAL dan STRONG

    Lolane Pixxel Strong juga mengandungi protein booster untuk digunakan dengan rambut berwarna atau dirawat

    Hasilnya, dapat rambut idaman; lurus sempurna, lembut dan mudah diurus

    Cara Guna:

    Shampoo rambut dan bilas (jangan menggaru kulit kepala!) Lap dengan tuala (Tidak perlu menggunakan pengering rambut)

    Pakai sarung tangan dan letakkan krim pelurus rambut ke dalam mangkuk plastik

    Sapu krim pelurus rambut jarakkan kira-kira 1 cm dari kulit kepala

    Biarkan selama 20-30 minit (bergantung kepada keadaan rambut)

    Bilas sehingga bersih dengan air (tidak perlu shampoo)

    Picit Instant Nuetralizer Lotion ke dalam mangkuk. Sapukan ke seluruh rambut dan sikat (untuk ratakan krim)

    biarkan selama 20 minit. Bilaskan rambut sehingga bersih tanpa menggunakan syampu.

    Disarankan memakai perapi rambut dan biarkan sebentar.





    Add to Cart
    RM18.00
  • NIKISIA HAIR SERUM PERFECT LADY MURAH DAN ORIGINAL


    Anda pasti teruja melihat rambut kembali sihat seawal 2hari. 

    Nikisia Hair Serum merupakan ´MAKANAN TAMBAHAN´ untuk rambut dan menjadikan rambut anda cepat panjang, berkilat, lebih sihat, lebih kuat, lebih tebal, rambut juga lebih lembut dan wangi. 

    SANGAT SESUAI UNTUK MASALAH RAMBUT 
    ✔ gugur 
    ✔rambut bercabang 
    ✔rambut tidak sihat 
    ✔kelemumur 
    ✔kegatalan kulit kepala 
    ✔rambut nipis 
    ✔rambut jarang 
    ✔rambut berbau 
    ✔rambut berbuah dan sangat disyorkan untuk wanita yang bertudung. 

    -Menggunakan bahan berkualiti tinggi dan bebas kimia. 
    Sesuai digunakan oleh lelaki, wanita dan kanak-kanak. 

    1 botol 125ml untuk kegunaan 3bulan (sangat jimat!)

    -Lulus KKM NOT150102594K, Halal & Kilang bertaraf GMP. 

    CARA PENGGUNAAN NIKISIA HAIR SERUM PERFECT LADY
    Boleh digunakan ketika rambut basah atau dalam keadaan kering. Saya syorkan guna setiap pagi selepas mandi ketika rambut dalam keadaan kering. Malam sebelum tidur guna 1x. Tidak perlu bilas. . Rambut anda akan menyerap segala khasiat yang ada pada serum

    TESTIMONI PENGGUNA NIKISIA HAIR SERUM










    BERMINAT? 
    ✔WASSAP ADMIN : 019-7638500 
    ✔WASSAP ADMIN : 019-7638500 
    ✔WASSAP ADMIN : 019-7638500
    Add to Cart
    RM79.00
  • GALLARDO POMADE MURAH DAN ORIGINAL




    ~ Anda berjumpa dgn klien setiap hari? 
    ~ anda harus berperwatakan MENARIK & KEMAS setiap hari utk berurusan dgn klien anda?
    ~ nak kelihatan kemas SETIAP MASA? ~ GALLARDO POMADE adalah pilihan yg tepat!! 
    ~ bau harum..HUGO BOSS..xpayah sembur minyak wangi kat bdn, mmg dh wangi..merecik-recik!! 
    ~ rambut BERKILAT2!!hitam,legam,pekat,likat!! 
    ~ STRONG HOLD! Tahan sehingga berjam2! 
    ~ WATER BASED!! senang dicuci.









    Ramai lelaki diluar sana mempunyai masalah
    rambut kerinting susah diurus, kering dan kusut. Lepas tu bazir ratusan duit membeli produk wax, gel, clay atau lain-lain
    produk/brand seolah-olah sia-sia kerana masih tidak berasa puas hati.
    Haaa, inilah cara atasi masalah anda memperkenalkan satu minyak rambut yang jamin anda akan puas hati!

    KELEBIHAN GALLARDO POMADE :
    ✅Menjadikan rambut yang LURUS kekal kelihatan BASAH dari
    PAGI hingga MALAM
    ✅Bau  yang WANGI
    ✅1 tin TAHAN SEBULAN LEBIH
    ✅Harga yang MURAH
    ✅Mudah di basuh tanpa Shampoo
    ✅Merapatkan rambut yang JARANG

    **boleh digayakan dengan pelbagai style rambut terkini
     
    Add to Cart
    RM35.00
  • EVELIN CREAM : CARA BUANG BULU YANG MUDAH ,PANTAS DAN TANPA RASA SAKIT


    Siapa Sini Guna Pencukur ?
    Kalau Guna Pencukur Kulit Jadi Gelap/Hitam..
    Kalau Orang Nampak Kan Malu...
    "STOP Guna Pencukur "

    "Sapu Tunggu 5Minit Dan Gosok Sahaja"


    Selepas Guna EVELIN 
    ✔ Kulit Putih Lepas Bulu cabut
    ✔ Kulit Lembut
    ✔ Bulu Lambat Tumbuh
    ✔ Makin Lama Bulu Terbantut Untuk Tumbuh
    ✔ Bulu Mudah Cabut
    ✔ Tanggal Dari Akar Umbi

    Nak Guna Di mana?
    ✔ Misai Nipis
    ✔ Ketiak
    ✔ Miss {v}
    ✔ Peha
    ✔ Kaki


    KELEBIHAN
    Rasa menthol dingin
    Sejuk dan nyaman lepas guna
    Tiada bahan kimia
    Tidak berbau dan tidak panas
    Hanya sapu dan sapu dan tidak perlu menggunakan pencukur
    Bulu tanggal hingga ke akar umbi
    Tempoh bulu tumbuh semula lambat
    Bulu yang tumbuh semula lebih halus dan sedikit (dengan penggunaan yg kerap bulu tidak akan tumbuh semula)
     
     

    CARA PENGGUNAAN EVELIN HAIR REMOVAL CREAM :-
    ✔ Letakkan sedikit EVELIN CREAM pada bahagian yang anda ingin buang bulu
    ✔ Biarkan selama 5 minit
    ✔ Lap kawasan tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah
     ke atas
    ✔ Pastikan kulit anda bersih dari bulu-bulu tadi. Jika tidak bersih, bilas dengan air sehingga bersih
     

    TESTIMONI PENGGUNA EVELIN HAIR CREAM







     
    TIPS PENGGUNAAN EVELIN CREAM YANG BERKESAN
    ======================================
    1- Tebalkan krim pada kawasan bulu untuk penyerapan dan semua kulit diselaputi oleh krim
     
    2- Gosok arah berlaianan bulu tumbuh.
     
    -Contoh-
    * jika bulu tumbuh ke bawah GOSOK ke atas
    * jika bulu tumbuh ke kiri GOSOK ke ke kanan
    ===========================
    KESALAHAN YANG DIREKODKAN
    ==========================
    1- TIDAK SABAR
    - Krim ini hendaklah dibiarkan selama 5minit dan lebih tetapi tidak boleh melebihi 10minit.Bermaksud bukan letak dan terus Gosok
     
    2- ALA KADAR
    - Setiap bulu manusia berbeza ada jenis HALUS dan TEBAL.Disarankan meletakkan tebal sedikit supaya krim tadi terkena pada kulit (BUKAN kena pada BULU tetapi KULIT )
     
    3- SILAP GUNA
    - Ramai yang didapati menggunakkan tisu yang berlainan jenis.Tisu di malaysia terdapat pelbagai jenis ada tisu basah/tisu kering/tisu lap/tisu licin/tisu muka.Disarankan menggunakan tisu yang kasar dan tebal (Tisu Dapur).Untuk lebih berkesan AMAT diagalakkan menggunakan TUALA KECIL...
     
    4- KULIT SENSITIF
    -ramai juga yang kasi feedback lepas guna kulit jadi merah , sakit dan sebagainya . harus faham ya .. untuk penerimaan sesuatu produk kat kulit its take a time . for sure , yang baru guna harus cuba dulu kat permukaan kecil untuk tahu kulit boleh serasi dengan produk atau tidak .
    DIharapkan anda lebih peka dan faham cara penggunaan yang betul . 

    BERMINAT? 
    ✔WASSAP ADMIN : 019-7638500 
    ✔WASSAP ADMIN : 019-7638500 
    ✔WASSAP ADMIN : 019-7638500
    Add to Cart
    RM45.00
  • KRIM JAMBANG MISAI RAMBUT WAK DOYOK MURAH ORIGINAL



    APA ITU KRIM JAMBANG WAK DOYOK

    Teringin nak berjambang macam Wak Doyok tapi muka jambu sehelai bulu pun x ada??? 
    Alahai labu, jgn segan atau malu mari wak kongsi rahsia muka wak kekal berbulu dari dulu. 
    Bukan sahaja Krim Jambang Wak Doyok boleh bantu melebatkan bulu jambang dan misai tapi boleh juga digunakan untuk rambut, bulu kaki, bulu ketiak, bulu dada, 
    bulu bulu bulu si jejaka dan gadis, sampai berbulu aku tengok kau hah! 
    Khasiat yg ada pada krim dgn herba terpilih ini juga boleh membantu menyihatkan 
    pertumbuhan bulu-bulu anda agar yang kusam dan rapuh tu kekal bersinar dan mewangi!

    FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN KRIM JAMBANG WAK DOYOK
    Melebatkan dan menyuburkan kumis, jambang mahupun rambut
    Mengekalkan warna asal kumis, jambang dan rambut
    Membantu memulihkan kerosakan rambut
    Memelihara kelembapan dan kelembutan rambut
    Mencegah dan merawat masalah rambut bercabang
    Mengukuhkan rambut dari akarnya
    Mengatasi masalah botak, rambut gugur dan kelemumur
    Mencegah dan mengatasi masalah kegatalan pada kulit kepala
    Menyihat dan menyegarkan bahagian kulit kepala
    Merapikan rambut dan jambang anda
    Menjadikan rambut anda lebih berkilat dan bermaya



    KANDUNGAN BAHAN-BAHAN KRIM JAMBANG WAK DOYOK

    Air: Air bukan sahaja baik untuk kesegaran tubuh serta kecantikan kulit, malah turut berperanan penting untuk menyihatkan kumis, jambang mahupun rambut anda. Ia bertindak memelihara kelembapan rambut di samping membantu menyihatkan rambut mahupun jambang anda dari akarnya.

    Minyak Zaitun Terhidrogenasi: Minyak zaitun kaya dengan vitamin E yang bertindak melambatkan proses penuaan pra-matang dan mencegah masalah uban di samping membantu memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala serta melancarkan peredaran darah pada bahagian kulit kepala seterusnya membantu menyuburkan rambut. Ia juga kaya dengan antioksidan yang mampu mengurangkan kerosakan rambut dan kulit kepala akibat pencemaran toksin yang berpunca daripada persekitaran serta produk rawatan rambut. Selain itu, minyak zaitun juga bersifat antibakteria yang berkesan untuk mengatasi masalah kelemumur mahupun kutu.

    Minyak Kelapa (Cocos Nucifera): Minyak kelapa dara merupakan minyak kelapa yang diproses tanpa melibatkan haba atau kimia untuk mengekalkan struktur asalnya. Ia bersifat antioksidan serta kaya dengan khasiat dari sumber vitamin A, C, dan E yang terbukti mempunyai khasiat untuk untuk kesihatan dalaman dan luaran, seperti meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel di samping mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit kepala. Asid laurik yang terkandung dalam minyak kelapa dara pula berupaya mengatasi masalah kelemumur dan menggalakkan kesuburan rambut.

    Bunga Raya (Hibiscus Rosa-Sinensis): Lendir bunga raya yang dikenali sebagai mucin berfungsi melebatkan dan menghitamkan rambut serta jambang anda. Di samping itu, bunga raya turut membantu mengekalkan kelembutan rambut dan keutuhan akarnya, di samping berupaya mencegah daripada keguguran rambut.

    Pewangi: Pewangi juga merupakan salah satu ramuan di dalam produk ini bagi menambahkan aroma yang menyegar serta mengharumkan rambut anda.

    Carbomer: Ramuan yang sering digunakan dalam pembuatan kosmetik ini berperanan memelihara kelembapan kulit mahupun rambut anda.

    Triethanolamine: Bahan ini adalah sejenis cecair sintetik yang sering digunakan sebagai bahan pengemulsi yang bertindak melarutkan ramuan di dalam produk penjagaan diri seterusnya menggalakkan fungsi dan keberkesanan produk tersebut.

    Spirulina Maxima: Spirulina merupakan sejenis alga atau rumpai laut yang tinggi kandungan asid amino, asid lemak, vitamin A dan beta-carotene yang ternyata baik untuk rawatan rambut. Di samping mampu mengatasi masalah kelemumur, spirulina juga berkesan untuk menyuburkan rambut seterusnya membantu mengatasi masalah rambut gugur.

    Menthol: Minyak pati menthol yang diekstrak dari peppermint atau daun pudina ini merupakan antara ramuan semulajadi yang berupaya mengatasi masalah rambut gugur serta memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala.

    Asid Stearik: Asid stearik merupakan sejenis asid lemak dan sering terkandung di dalam bahan semulajadi seperti koko dan pokok shea. Ia berfungsi sebagai bahan pengemulsi di samping membantu mengekalkan kelembapan rambut mahupun jambang anda.

    Noni (Morinda Citrifolia): Buah noni atau lebih dikenali sebagai mengkudu yang ternyata mengandungi pelbagai khasiat bersumberkan vitamin, mineral dan protein untuk membantu merawat masalah rambut gugur dan kelemumur di samping melembut dan melembapkan kulit kepala. Ia bersifat antioksidan serta berupaya memelihara rambut dan kulit kepala daripada kerosakan serta membantu menjadikan rambut, kumis dan jambang anda lebih sihat dan bersinar.

    Habbatus Sauda (Nigela Sativa): Herba yang turut dipanggil Jintan Hitam ini bukan sahaja baik untuk kesihatan tubuh badan, malah mampu mengekalkan kelembapan rambut dan kulit kepala. Di samping itu, Habbatus Sauda juga berupaya mengukuhkan rambut dari akarnya serta menggalakkan pertumbuhan rambut bagi mengatasi masalah keguguran rambut.

    Biji Betik (Carica Papaya): Selain baik untuk kecantikan kulit, betik turut kaya dengan nutrien yang berperanan memelihara kelembutan rambut di samping membantu menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat dan kukuh. Betik juga mampu mengatasi masalah kelemumur dan rambut gugur, serta membantu menyingkirkan kotoran mahupun minyak dengan selamat.

    Buah Keras (Aleurites Moluccana): Buah keras atau candlenut telah digunakan sejak zaman dahulu dalam rawatan tradisional bagi membantu menyubur, melebat serta menghitamkan rambut. Ia turut berupaya merawat masalah kelemumur serta rambut kering dan bercabang seterusnya menjadikan rambut anda lebih segar dan bermaya

    CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN KRIM JAMBANG WAK DOYOK

    Sapukan Krim Jambang & Rambut Wak Doyok pada bahagian yang dikehendaki.
    Amalkan 2 kali sehari selepas mandi.
    Simpan di dalam suhu bilik dan elakkan dari sinaran matahari.


     
    In Stock
    RM30.00
  • DEXE Biological Hair Color Shampoo





    DEXE HAIR COLOR SHAMPOO

    Like using normal shampoo, in 20-25 minutes Hair dye color changes your hair to the color you want. Hair dye color is suitable for men and women, and lasts more than four weeks until your new white hair grow out.

    1. Convenient
    Easy in operation, just like using normal shampoo.

    2. Time saving

    Only one sachet can give you the hair color you want and shining hair in 25 minutes.

    3. Cost saving

    Compared to the expensive cost for dyeing hair in the hair salon, the hair color shampoo is more than 10 times cheaper.

    4. Natural and mild

    Black Hair Shampoo is a hair-care product in a formula of natural luxurious French herbal medicines, developed by Yucatan International Research Center based on the characteristics of hair of Oriental, combining international advanced biological hair-care technology with secrete recipe of traditional French medicine extraction.






    Usage:

    1. Put on gloves (otherwise the nails will be dyed grey, although that does not affect health)
    2. Make your hair wet with both your hands.
    3. Wipe off the water on the hair.
    4. Promptly put the hair dye color on the hair and rub it until it reaches the bottom of the hairs, then rub the hair for 25 minutes so that the hair dye color moistens the bottom of each hair.
    5. Wash the hair dye color away.
    6. The hair will become dark and shining.







     
    Add to Cart
    RM45.00
  • FERYAL MIRACLE REJUV : RAWATAN RAMBUT GUGUR 100ML




    Masalah rambut gugur?

    Maklumlah dengan factor persekitaran sekarang ni, agak mudah kita mendapat masalah berkaitan rambut seperti, rambut gugur, rambut kusam, kulit kepala gatal, kutu, rambut berbau dan memacam lagi lah.

    Lepas tu takkan nak biarkan je? 

    FERYAL MIRACLE REJUV rawatan rambut gugur

    Formulasi hebat ini telah diuji dan 100% BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya. Kesannya boleh dirasai dengan hanya SEKALI SPRAY sahaja!

    Feryal Miracle Rejuv ini berfungsi membuang sel kulit mati atau kelemumur dan kudis serta membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda. Ia juga akan mengawal peratusan keguguran rambut untuk mengelak masalah kebotakan.
    Feryal Miracle Rejuv meningkatkan pertumbuhan & menumbuhkan rambut baru serta mencegah kelemumur dan keradangan folikel rambut dan juga berfungsi untuk menghilangkan stress. 

    Bagaimana Feryal Miracle Rejuv Mampu Membuatkan Rambut & Kulit Kepala Anda Jadi Sihat?
    Feryal Miracle Rejuv adalah hasil kombinasi dari bahan seperti Beet Root Extract, Jojoba Oil & Argan Oil.

    ΑRGΑΝ ΟΙL
    Μеmbаntu mеnguаtkаn аkаr rаmbut, mеmbеrі khаѕіаt dаn mеmulіhkаn kulіt kераlа уаng rоѕаk, dаn mеnуіhаtkаn rаmbut.
    ЈΟЈΟΒΑ ΟΙL :
    Μеmbаntu mеrаngѕаng реrtumbuhаn rаmbut bаru, mеnуubur dаn mеnghіtаmkаn rаmbut dаn mеlеmbаbkаn dеngаn mеnуіhаtkаn rаmbut dаrі аkаr hіnggа kе huјung.
    ASSENTIAL OIL :
    Membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala dan menghilangkan Stress.

    Lelaki & Wanita tidak kira tua atau muda yang mempunyai masalah seperti berikut :-
    ➔ Masalah Rambut GUGUR.
    ➔ Gatal Kulit Kepala.
    ➔ JERAWAT di Kulit Kepala.
    ➔ Masalah Kelemumur BERSEPAH-SEPAH.
    ➔ Kepala Banyak Kutu.
    ➔ Kulit Kepala Banyak Daki.
    ➔ Kulit kepala BERMINYAK.
    ➔ Belahan rambut semakin luas.
    ➔ Rambut Kusut dan Bercabang.

    INFO PRODUK FERYAL MIRACLE REJUV :-
    ✔ Lelaki dan perempuan boleh guna.
    ✔ Halal & ada KMM No. (NOT140502941K).
    ✔ Kesan dalam 1 minggu.
    ✔ Boleh pakai solat.
    ✔ 1 botol 100ml tahan 80 hari.
    ✔ Mudah dibawa bersama ke mana-mana saja.

    KELEBIHAN LAIN FERYAL MIRACLE REJUV :-
    ✔ ️Menyejukkan Kepala & Rambut.
    ✔ Menghapuskan Kelemumur.
    ✔ Memperbaiki Rambut Bercabang.
    ✔ Rambut Berbau Harum 24jam.
    ✔ Pertumbuhan rambut Baru.
    ✔ Melembutkan Rambut.
    ✔ ️Melegakan Sakit kepala & Migraien.
    ✔ Memberi Kesegaran berpanjangan.

    MASALAH LAIN YANG BOLEH DIATASI OLEH FERYAL MIRACLE REJUV :-
    ✔ Rambut GUGUR
    ✔ Gatal Kepala cam nak kikis
    ✔ Rambut Berlopong-Lopong
    ✔ Kepala Berlopak
    ✔ Kelemumur Berkilo-kilo
    ✔ Nipis bahagian dahi dah nak jadi macam huruf (M)
     

    TESTIMONI PENGGUNA FERYAL MIRACLE REJUV 










    ANDA BERMINAT NAK TRY?? 
    JANGAN BUANG MASA!!  SMS/WHATSPP ME NOW
    LIEYZA : 019-763 8500  
    PENGHANTARAN POS SELURUH MALAYSIA
    Add to Cart
    RM80.00
  • ANZEL HAIR MARULA OIL by ANZALNA NASIR



    HAI......korang nak tak rambut korang cantik dan sihat macam ANZALNA ? yang pakai tudung pon ,boleh try tau....meh sini try ANZEL HAIR MARULA OIL SERUM....



    Anzel hair nie boleh di bawa solat sebab dia natural product...marula ialah buah yang di jumpai di africa


    Cara penggunaan

    sapu pada rambut selepas rambut kering...lepas mandi tue biarkan rambut kering pastu apply serum separuh rambut,tak perlu sapu kat kulit kepala



    TESTIMONI PENGGUNA ANZEL HAIR MARULA OIL





    ANDA BERMINAT NAK TRY?? 
    JANGAN BUANG MASA!!  SMS/WHATSPP ME NOW
    LIEYZA : 019-763 8500  
    PENGHANTARAN POS SELURUH MALAYSIA
    Add to Cart
    RM89.00
  • LA BOURSE HAIR CARE MURAH DAN ORIGINAL

    La Bourse Essential Tonic Shampoo - 250ml
    RM28.00

    Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.





    Apa yang bagusnya La bourse shampoo ni sampai orang semua sibuk cari... antara fungsi la bourse ialah:-
    * Mengurangkan rambut gugur
    * Melebatkan rambut
    * Memanjangkan rambut
    * Menghilangkan kelemumur
    * Menguatkan akar rambut Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan. 

    Amat sesuai bagi mereka yang bermasalah seperti:
    - Rambut gugur - Lambat panjang - Kelemumur - Berminyak - Gatal - gatal - Rosak - Bercabang - Kering - Berkuping 






    La Bourse Essential Tonic Conditioner - 250 ml
    RM : 35.00


    Dengan Kuda Extract Tail, Ginseng Extract & D-Panthenol La Bourse Essentioal Tonic Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang lebih pantas.






    La Bourse Essential Tonic Conditioner - 250 ml
    RM35.00


    Dengan Kuda Extract Tail, Ginseng Extract & D-Panthenol La Bourse Essentioal Tonic Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang lebih pantas.




    La bourse paris hair serum & crystal - 60ml
    RM 35.00


    ~ Anti-sunlight Serum Vitamin E  Jojoba Oil that gives an extra shine for your hair
    ~ To nourish and prevent your beloved hair to get weighted, 
    ~moisturize your hair and prevent from dry hair
    ~including protecting from sunlight and pollutions, 
    not sticky. 
    ~Have good smell. 
    ~You shall feel the amazing changes when only use for the first time.
    ~ softer, visibly smooth at the first application and remains in the hair without stickiness and oiliness.
     ~Bringing your hair a naturally beautiful and healthy look.
    Add to Cart
    RM28.00
  • AJ HONEY WAX - HAIR REMOVAL




    "DULU SAYA KERAP MENCABUT BULU KETI-AK, KEJAP JE DAH TUMBUH BALIK.. SEKARANG YEEAH
     SEBULAN PUN BULU STILL TAK TUMBUH LAGI"

    .
    "So far paling lama paling lambat sebulan baru bulu muncul semula.
     Tu pun makin berkurang da tak lebat macam dulu, jadi halus pulak tu. 
     Bestnyaa honey wax ni!"

    DENGAN AJ HONEY WAX BUKAN LENYAPKAN BULU JE, KULIT PUN LEMBUT DAN HALUS..."

    KELEBIHAN AJ HONEY WAX : 
    ✅ Tidak perlu dipanaskan
    ✅ Bertindak mencabut bulu hingga ke akar
    ✅ Bulu hanya tumbuh selepas 3-4 minggu
    ✅ Tidak merosakan kulit
    ✅ Bebas bahan kimia
    ✅ 30 kali lebih pantas dari bercukur
    ✅ Kulit menjadi Bersih dan licin
    ✅ Kesan dapat dilihat serta merta
    ✅ Kos yang jauh lebih murah dan efektif
    ✅ Ada ribuan testimoni pengguna

    SEKALI GUNA TERUS NAMPAK KESAN.. BEST TAK?
    CEPAT WHATSAPP SEKARANG
    STOCK SANGAT LIMITED!! LAMBAT ANDA YANG RUGI..



    Cara Menggunakan AJ HONEY WAX - Hair Removal : 
    • Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel Clean & Smooth Hair Removal melekat pada kulit tangan.
    • Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel Clean & Smooth Hair Removal daripada jar.
    • Ratakan gel Clean & Smooth Hair Removal diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan.
    • Tampalkan Waxing Cloth diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit.
    • Selepas 1 minit,tarik dengan pantas Waxing Cloth
    • Hasil yang sangat menakjubkan

    TESTIMONI PENGGUNA AJ HONEY WAX







    Add to Cart
    RM35.00
Per Page      1 - 10 of 10