Whitening

Sort By:  
  • AURAWHITE STEMCELL COLLEGEN, AURAWHITE COLLAGEN PLUS SPECIAL EDITION MURAH ORIGINAL


    APA ITU AURAWHITE STEMCELL AND COLLAGEN SPECIAL EDITION

    AURAWHITE Stemcell Collagen dan Aurawhite Collagen Plus adalah  minuman kolagen untuk kecantikan dalaman & luaran, Dengan efek kuasa pencerahan. Minuman kolagen pilihan ramai dengan 3 variasi hebat di amalkan 2 kali sehari  setiap hari untuk kesan maksimum. Alami sendiri kulit semakin cerah, anjal, gebu, & badan bertenaga.
    GAYA HIDUP CANTIK & SIHAT.

    15 X STEMCELL
    SPECIAL EDITION


    Aurawhite COLLAGEN SPECIAL EDITION minuman kolagen terbaru yang segalanya EXTRA ! WOW ! WOW !

    Extra Collagen ! Extra Taste ! Extra Glutathione ! Extra 15x Stemcell ! Extra Ingredient ! 

    FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN AURAWHITE STEMCELL AND COLLAGEN PLUS SPECIAL EDITION

    Kesan seawal 7 hari. 
    Dengan 15x Premium Stemcell 
    Pencerahan kulit lebih pantas 
    Kulit lebih anjal dan gebu 
    Mengaktifkan penghasilan kolagen 
    Anti Penuaan 
    Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan 
    Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma. 
    Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah. 
    60% kulit lebih lembap 
    Membantu masalah kulit
    Mengatasi masalah keguguran rambut 
    Mengurangkan parut & tompok hitam 
    Mengurangkan cellulite 
    Mengurangkan rekahan pada tumit 
    Mengurangkan stretchmark 
    Melembapkan bibir yang kering 
    Detoxifikasi toksin dalam badan 
    Atasi masalah sakit sendi 
    Menguatkan tulang 
    Menurunkan kadar kolestrol 
    Memberi tenaga & meningkatkan stamina 
    Meningkat pegeluran susu ibu 
    Sesuai untuk lelaki dan wanita 


    KANDUNGAN BAHAN-BAHAN AURAWHITE STEMCELL AND COLLAGEN PLUS SPECIAL EDITION

    Salmon Collagen Peptide Grade,15x Stemcell dari 
    Phyto superfruit extracts of Green Apple Stemcell PhytoCellTec , 
    Maquiberry, Roselle, Cranberries, strawberries , Snow lotus, Raspberry , 
    Red Apple , Blueberry , Pomegranate , Grapes , 
    Dragonfruit, Brocolli, Prune & Kiwi

    CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN AURAWHITE STEMCELL AND 
    COLLAGEN PLUS SPECIAL EDITION


    Masukkan 2 scoop ke dalam shaker bersama air kosong dan goncang
    Tidak digalakkan guna air panas kerana boleh menghilangkan zat-zat makanan di dalam AURAWHITE STEMCELL
    Diambil ketika perut kosong iaitu waktu pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur

    PANTANG LARANG  DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) AURAWHITE STEMCELL AND COLLAGEN PLUS SPECIAL EDITION
    Elakkan minuman keras,minuman bergas dan banyakkan minum air kosong setiap hari




    Bagi yang keliru dengan rekabentuk botol-botol Aurawhite tu boleh tengok gambar bawah ni, 
    pakaging lama dan baru, semuanya best-best, ikut budget dan kemahuan masing-masing

    TESTIMONI DAN REVIEW AURAWHITE STEMCELL AND COLLAGEN SPECIAL EDITION
















    Stok Memang Laju.!!  Laku Keras.!!

    In Stock
    RM145.00
  • RADIANCE SIGNATURE HARGA MURAH ORIGINAL


    Radiance Signature Whitening & Glowing Series Collagen diformulakan dengan 
    kombinasi bahan-bahan terbaik yang mampu memberikan kesan positif kepada kulit pengguna. 
    Bukan sahaja untuk wajah atau kulit, tetapi ia juga berfungsi dalam proses penghasilan 
    sel baru dalam badan. Seperti sedia maklum, makanan sunnah seperti madu, kurma & 
    delima adalah antara yang terbaik. Ia mampu memberikan 1001 jenis kebaikan kepada tubuh badan.

    Rahsia cantik pengguna produk ini adalah sumber KOLAGEN GRED AAA yang sangat bermutu tinggi.PURASWEET (gula rendah lemak) digunakan untuk menggantikan gula sebenar. 
    Boleh mengelakkan badan pengguna menerima dos gula yang tinggi dari gula 
    yang manis yang boleh menyebabkan kegemukan. Anti oksida yang popular iaitu VITAMIN E 
    juga turut berfungsi sebagai anti-penuaan & menghilagkan parut. Penggunaan RO WATER memastikan sumber air dalam produk ini adalah bersih.

    Kecantikan Radiance Signature:

    Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
    Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
    Menjadikan kulit glowing secara natural.
    Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
    Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
    Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
    Menghilangkan sel kulit mati.
    Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
    Menghilangkan jeragat.
    Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
    Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
    Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
    Mengecilkan pori-pori.




    Kesihatan Radiance Signature:

    Anti kanser.
    Menstabilkan tekanan darah.
    Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
    Merawat ekzema.
    Merawat imsonia.
    Merawat resdung.
    Merawat penyakit kencing manis.
    Merawat dan mencegah kanser payudara.
    Merawat dan mencuci buah pinggang.
    Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
    Bertindak sebagai Anti-Body.
    Memberikan tenaga serta merta.
    Memberikan tidur yang nyenyak.
    Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
    Menegang dan menganjalkan payudara.
    Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
    Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
    Melawaskan pembuangan.
    Meningkatkan daya ingatan.
    Serta mempunyai 1001 khasiat lain.


    Bentuk Badan Yang IDEAL Radiance Signature: 

    Mengawal berat badan.
    Membuang toksin dalam badan.
    Meningkatkan kadar metabolisme badan.
    Memberikan rasa kenyang.
    Mengawal nafsu makan.

    Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari

    Cara Pemakanan Radiance Signature:
    Hanya koyak dan minum.
    Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
    1 sachet di waktu malam sebelum tidur.

    Kesan Terbaik Radiance Signature:
    1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
    ( LEBIH EFFECTIVE, LEBIHAN SAPU KE MUKA,PARUT & DARK CIRCLE INSYAALLAH HILANG. MUKA AKAN RASA TEGANG)
    1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

    Nota:
    Untuk kesan yang cepat dan optimum
    dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
    Minum air yang banyak.

    Proses Rawatan Radiance Signature:
    1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu 
    sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
    2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
    3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
    4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

    TESTIMONI RADIANCE SIGNATURE















     
    Add to Cart
    RM125.00
  • GLUTACAPS BLISTER - MEMUTIHKAN SELURUH BADAN




    " MEMUTIHKAN SELURUH BADAN "

    Glutacaps Blister ialah keluaran terbaru dan kini produk nie telah meniti dari bibir ke bibir masyarakat.Antara keistimewaan Glutacaps Blister pujaan ramai dlm membantu melembutkan kulit muka hanya dgn 1 biji sahaja sudah cukup.Selain itu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan di samping membantu menjadikan kulit anda 
    putih kemerahan seawal 3 hari!!.

    FUNGSI & KELEBIHAN GLUTACAPS BLISTER 
    ✔ Kesan boleh nampak seawal 3 hari.
    ✔ Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
    ✔ Membantu melembutkan kulit muka hanya dengan 1 biji sahaja sudah cukup.
    ✔ Membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan.
    ✔ Membantu menghilangkan parut muka dlm tempoh seminggu.
    ✔ Membantu mengaktifkan kolagen dan gluta dalam badan hanya dengan 1 biji sahaja sudah memadai.
    ✔ Membantu menyekatakan tona warna kulit.
    ✔ Membantu menjadikan kulit putih kemerahan.
    ✔ Produk termurah di kalangan produk memutih lain.
    ✔ Membantu memerahkan bibir semulajadi.

    KANDUNGAN GLUTACAPS BLISTER 
    ✔ Gabungan L-glutathione + Vitamin C + L-cysteine buat kulit makin meletopsss !

    CARA PENGAMBILAN GLUTACAPS BLISTER 
    ✔ Minggu pertama makan 4 biji sehari. 2 biji(pagi) + 2 biji(malam).
    ✔ Minggu kedua & seterusnya makan 2 biji sehari. 1 biji(pagi) + 1 biji(malam).
    ✔ Teruskan selama 2-3 bulan.Banyakkan minum air msak 3-4 liter sehari.

    WASSAP ORDER NOW!! : +6019-763 8500
    WASSAP ORDER NOW!! : +6019-763 8500
    WASSAP ORDER NOW!! : +6019-763 8500


    TESTIMONI PENGGUNA GLUTACAPS BLISTER








     
    Add to Cart
    RM115.00
  • SENZE MILKY SKIN HARGA MURAH DAN ORIGINAL



    KELEBIHAN
    ~ Krim yang memberi kesan pencerahan kulit yang segera
    ~ Menghilangkan lebam bawah mata, selulit, menggebu dan mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
    ~ Kesan berkekalan. Untuk kesan lebih baik lakukan sapuan kedua selepas 12 jam
    ~ Tanpa Alkohol, Parabens dan Pewangi
    ~ Menyuburkan dan melembutkan kulit
    ~ Sesuai untuk kulit sensitif, lelaki dan wanita
    ~ Boleh digunakan untuk semua bahagian badan dan muka
    ~ Mudah, berkesan, ekonomik dan penjimatan masa. Alami keajaiban kesan produk ini dalam        hanya 3-5 minit!

    KELEBIHAN
    ~ Double action milky skin cream: Pemutihan dan pengurangan kedutan kulit dan muka
    ~ Kulit cerah gebu dengan segera selepas penggunaan
    ~ Melembapkan kulit
    ~ Tanpa Alkohol, Parabens dan Pewangi
    ~ Tidak perlu dibilas dan tiada kesan melekit selepas penggunaan
    ~ Sesuai untuk kulit sensitif, lelaki dan wanita
    ~ Boleh digunakan untuk semua bahagian kulit termasuk muka dan anggota badan
       Anti Penuaan
    ~ Kesan berkekalan. Untuk kesan lebih baik lakukan sapuan kedua selepas 12jam
     

     

    Inginkan wajah yang putih,gebu,halus mulus seperti gadis korea?
    Hanya semudah 1,2,3 anda boleh menjadikan wajah anda putih berseri!!
    SENZE MILKY SKIN boleh membantu anda mencerahkan kulit tanpa kesan pengelupasan.
    Menggunakan bahan semulajadi tanpa hydroquinone & paraben.
    Diimport dari korea
    Ianya halal & boleh digunakan di seluruh bahagian kulit.
    Juga berkesan untuk merawat jeragat,jerawat dan kulit kusam!!
     

    " TAK SANGKA KESANNYA BEGITU CEPAT SEKALI! LICIN MCM PORCELAIN. TIADA PARABEN.MERKURI DAN HIDROKUINON!!! PUTIH GEBU CARA SELAMAT DGN MILKY SKIN 100% DIIMPORT DRP KOREA"


    TESTIMONI PENGGUNA SENZE MILKY SKIN




     

    Add to Cart
    RM120.00
  • VELVET X WOOD COFFEE SCRUB MURAH DAN ORIGINAL

    KEBAIKAN & KHASIAT VELVET X WOOD COFFEE SCRUB :
     
    ☑ 100% ORGANIK, ada HALAL Jakim, lulus KKM
    ☑ Dihasilkan dari bahan berkualiti tinggi seperti Kopi Arabika Premium Brazil, Minyak Zaitun, Madu, Susu, Garam Laut & Aloevera
    ☑ Sangat bagus untuk pelbagai masalah kulit seperti ekzema & psoriasis
    ☑ Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
    ☑ Mengurangkan tanda tanda penuaan
    ☑ Memudarkan parut & membantu mencerahkan kulit
    ☑ Memberi aura tenaga positif
    ☑ Merangsang peredaran darah 
    ☑ Sesuai untuk lelaki & wanita
    ☑ Sesuai untuk semua jenis kulit
    ☑ Menghilangkan stress & menyegarkan badan
    ☑ Menegangkan kulit kendur
    ☑ Menghilangkan dagu berlapis
    ☑ Menghilangkan bau badan
    ☑ Membentuk badan jadi cantik
    ☑ Mengurangkan kesan regangan (strechmark) di kulit
    ☑ Mengecilkan saiz molekul lemak
    ☑ Melembut, menghalus dan melembapkan kulit
    ☑ Melawan dan merawat jerawat
    ☑ 3 dalam 1, sebagai scrub muka, badan dan bibir!

    ISIAN KANDUNGAN : 100 GM / JAR




    TESTIMONI PENGGUNA VELVET X WOOD COFFEE SCRUB






    Add to Cart
    RM45.00
  • PERLA POTION HARGA MURAH ORIGINAL BERKESAN



    PERLA POTION SUPPLEMENT TERBARU UNTUK KULIT ANDA
    MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA.....TAK PERLU BANCUH


    CARA PENGGUNAAN PERLA POTION
    1 sachet sehari semasa perut kosong, sebaiknya sebelum sarapan
    Kemam sahaja tanpa perlu dibancuh
    Minum air bersih secukupnya sepanjang hari
    Ibu hamil dan ibu menyusui bayi boleh amalkan




    KELEBIHAN DAN KEBAIKAN PERLA POTION
     

    Mencerahkan dan menghaluskan kulit seawal 1 minggu
    Mengatasi masalah kulit muka/badan berjerawat (nanah), kering atau kusam
    Mengurangi tanda-tanda penuaan awal, jeragat dan parut
    Mengecilkan liang pori
    Mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
    Meningkatkan memori dan mengurangkan risiko alzaimer
    Menguatkan sistem imunisasi badan
    Menenang serta menguatkan jantung dan melegakan tekanan/stress
    Memperbaiki kualiti tidur dan masalah saraf
    Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan tahap penglihatan
    Menguatkan tulang, rambut dan kuku
    Agen anti-penuaan untuk awet muda
    Mencegah badan letih / lesu
    Mengatasi eyebag, lingkaran gelap bawah mata
    Menjadikan tona kulit lebih cerah sekata
    Membaiki tekstur kulit agar licin, lembut, anjal, lembab dan sihat semulajadi
    Mengecilkan liang pori, menghilangkan jerawat dan bintik2 hitam serta mensekatakan tona kulit
    Melindungi kulit dari radikal bebas dan sinar UV


    TESTIMONI PENGGUNA PERLA POTION





    Stok Memang Laju.!!  Laku Keras.!!
     

    In Stock
    RM25.00
  • GLUTHA WHITE 15000000mg HARGA MURAH DAN ORIGINAL







     

    Fungsi Glutathion:-
    ~Memutih dan melicinkan kulit
    ~Melambatkan proses penuaan
    ~Melangsingkan badan
    ~Untuk kecerahan berganda dan membentuk wajah menjadi lebih runcing
    ~Menyekatakan tona warna kulit menjadikan kulit lebih bersinar
    ~Menghilangkan jerawat dan juga parut jerawat
    ~Mengurangkan kedutan dan bintik2 gelap dan membantu mempercepatkan kulit menjadi lebih berseri-seri dan kemerah-merahan secara semulajadi
    ~Supplement yang mudah dan selamat
    ~Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dengan kaedah suntikan dan pembedahan

    Manfaat Glutathion pada tubuh:-
    * Mengatasi masalah kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
    * Mencegah dan merawat gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
    * Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
    *Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
    *Merawat keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
    * Melindungi jantung & merawat kolesterol
    * Melambatkan proses penuaan, meningkatkan system imuniti, merawat rambut gugur dan lain-lain

    Keberkesanan pada kulit :-
    * Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lebih lembut, segar & berseri-seri
    * Menghindari pigmentasi serta mengawal & mencegah kesan jerawat
    * Jawapan kepada kedutan awal
    * Menghasilkan & membaiki DNA
    * Membasmi nikotin dalam badan
    Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali "Pencerahan Kulit Secara Keseluruhan…"
    Berapa lama nampak kesan?
    Perubahan seawal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:
    * Kulit yang sederhana cerah "Light-medium brown skin" : 1-3 bulan
    * Kulit yang tona gelap "Dark brown skin": 3-6 bulan 
    * Kulit yang amat gelap " Very dark skin" : 6-12 bulan
    * Kulit hitam " Black skin": Sekurang-kurangnya 18 bulan ke atas

    ORDER WASSAP : 019-7638500


    TESTIMONI PENGGUNA GLUTHA WHITE 15000000MG




    Add to Cart
    RM49.00
  • OLICANDY HARGA MURAH ORIGINAL Cerah Berseri Bertenaga Sepanjang Hari




    Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren....
    Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari.....
    Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari 
    Serta kulit Kusam Tiada Lagi !
    Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ?
    So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan !
    U Olls hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & 
    Lihat aje hasil yang bakal U Olls Perolehi !!
    Simple Like ABC

    Keistimewaan OliCandy

    Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
    Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
    Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
    Menyekat pembentukan jerawat dan 
    merawat masalah jerawat yang serius
    Membantu Menghilangkan parut dengan 
    lebih berkesan dan effective
    Memudarkan dark spot di seluruh badan
    Merangsangkan menghasilkan glutatione 
    dalam badan secara semulajadi iaitu dari 
    daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
    Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
    Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
    Meningkatkan sistem imunisasi
    Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
    Memulihkan sakit sendi dan otot
    Memberi kecergasan badan sepanjang hari
    Kandungan antioksidan yang tinggi mampu 
    mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

    Keistimewaan OliCandy Juga
    Mencerah kulit
    Melembap & Menyinarkan kulit
    Menganjalkan kulit
    Memudarkan parut jerawat
    Anti-penuaan
    Membaikpulih sel kulit


    Cara Pengambilan OliCandy Dengan Betol

    Boleh diambil bila2 masa, 
    terbaik semasa perut kosong
    Amal 1-2 biji sehari
    Jarakkan 4 jam sekira nya minum minuman berkafein
    Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari


    TESTIMONI PENGGUNA OLI CANDY










    Add to Cart
    RM39.00
  • EPHYRA COLLAGEN HARGA MURAH ORIGINAL





    PENGENALAN MENGENAI APA ITU EPHYRA COLLAGEN 
    Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

    EPHYRA sangat bagus dalam membantu menjadikan kulit berseri dan anjal. Ia merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut. EPHYRA mampu memulihkan pigmentasi. melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles. 


    Siapa Yang Memerlukan EPHYRA? 
    ✔ Umur 25 dan ke atas 
    ✔ Kulit Kering & kedut 
    ✔ Kulit kusam & kendur 
    ✔ Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat) 
    ✔ Proses Pemulihan lambat 
    ✔ Mudah Rasa Penat 
    ✔ Daya Ingatan Merosot 
    ✔ Sakit-sakit badan / sendi 
    ✔ Metabolisma rendah


    FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
    EPHYRA COLLAGEN 


    Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri 
    Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh 
    Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat 
    Membantu memulihkan masalah kulit eczema 
    Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 
    “Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, 
    \diabetes dan masalah kulit 
    Menguatkan rambut dan melambatkan uban
    Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar 
    Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, 
    Menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan  
    Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung 
    Membantu menyeimbangkan tekanan darah  
    Meningkatkan tenaga dan daya ingatan 
    Meningkatkan sistem ketahanan badan.  
    Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
    Melegakan kesakitan sendi dan arthritis 
    Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut. 


    KEBERKESANAN EPHYRA COLLAGEN
    kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga 
    kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar 
    kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang. 
    jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar

    CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
    EPHYRA COLLAGEN


    Ambil 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur. 
    Untuk kesan lebih cepat, boleh ambil 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan malam. 
    Tuangkan 1 paket Ephyra ke dalam gelas yang berisi air suam 180ml. Elakkan dari mencampurkan dengan air panas dikhuatiri akan memusnahkan 
    nutrient yg ada di dalam collagen Ephyra. 
    Kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum. 

    TIPS: minum air putih banyak at least 12 gelas sehari supaya toksin 
    dalam badan senang dikeluarkan.


    KANDUNGAN BAHAN-BAHAN EPHYRA COLLAGEN 

    Kolagen Ikan Laut Dalam
    Buah Acai
    Gam Akasia
    L-glutathione
    Asthaxanthin
    Serbuk tomato
    Acerolla ceri
    Marigold bunga ekstrak
    Superberry


    TESTIMONI  EPHYRA COLLAGEN









    PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) EPHYRA COLLAGEN 

    1. Mengapa kolagen ikan terhidrolisis lebih tinggi khasiat daripada struktur kolagen ikan biasa? 
    EPHYRA diformulasikan dengan kolagen ikan dihidrolisiskan (unit kecil molekul) yang membenarkan kolagen untuk diserap serta-merta oleh sel-sel dan memberikan hasil yang optimum. 

    2. Mengapa antioksida penting & bagaimana ia memberi kesan kepada kita? 
    Antioksidan mengandungi pelbagai keajaiban untuk kesihatan kita secara keseluruhan. Badan kita terdiri daripada 100 trilion sel.Antioksida adalah bahan-bahan yang melindungi sel-sel dalam badan secara keseluruhan terhadap kesan-kesan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan sel-sel, dan dikaitkan dengan pelbagai masalah seperti penyakit jantung, kanser, artritis, Alzheimer, kolesterol tinggi dan penyakit-penyakit lain. Oleh itu, antioksida dalam badan kita bertindak sebagai perisai kepada sel-sel badan anda. 

    3. Apakah EPHYRA? 
    EPHYRA adalah lebih daripada kolagen biasa, sangat berkesan untuk memutihkan , menganjalkan dan melembapkan kulit. Selain itu, ia dapat memulihkan kesihatan dalaman. Iadirumuskan dari kolagen ikan laut dalam terhidrolisis dengan 8 antioksida yang kuat iaitu Acai Beri, Gam Akasia, L-glutathione, Astaxanthin, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Ekstrak Bunga Marigold dan Superberry. 

    4. Bilakah masa terbaik untuk mengambil EPHYRA? 
    Anda boleh ambil EPHYRA pada waktu pagi sebelum sarapan pagi atau pada waktu malam sebelum tidur. Dos pagi: penyerapan maksimum ketika perut kosong sebelum makan. Dos Malam: membaiki dan memulihkan sel-sel badan semasa tidur. 

    5. Pada umur berapakah anda boleh mula menggunakan Perkhidmatan EPHYRA 
    Kolagen akan berkurangan sepanjang hidup kita (bermula dalam 20 kami), 
    sekali gus membawa kepada proses penuaan. 
    Tanda-tanda untuk kulit bahawa pengeluaran kolagen telah kurang : 
    Peningkatan kedutan & garis-garis halus,  
    Kulit mengendur,Kulit bertukar menjadi kering & kasar,  
    luka lambat sembuh & parut lambat pudar, 
    Rambut menjadi semakin nipis & membosankan 

    Kajian mendedahkan bahawa pada usia 30 dan ke atas, 
    tubuh akan kehilangan kolagen pada kadar 15% setahun. 
    Apabila anda adalah 60, badan anda telah mengurangkan 
    pengeluaran kolagen kira-kira 45%. 
    EPHYRA sesuai & selamat untuk digunakan untuk semua golongan dewasa. 
    Individu digalakkan untuk bermula awal untuk mendapatkan hasil yang diingini. 

    6. EPHYRA akan menyumbang kepada pertambahan berat badan? 
    Tidak, EPHYRA adalah minuman berkalori rendah dengan kandungan lemak, oleh itu ia tidak akan menyumbang kepada penambahan berat badan dengan penggunaan jangka panjang. Malah, kolagen membantu dalam membina otot tanpa lemak yang membantu untuk membakar lemak dalam badan. 

    7. Berapa lama keputusan boleh dilihat selepas mengambil EPHYRA? 
    EPHYRA telah menunjukkan keputusan cemerlang selepas 2 minggu penggunaan. Ia menganjalkan kulit anda, mencerahkan & mengekalkan kelembapan kulit anda untuk lebih tegang,halus dan lembut, lebih muda cerah berseri. 

    8. Bolehkah saya mengambil lebih daripada 1 paket sehari dan akan ada apa-apa perbezaan? 
    Satu sachet setiap hari adalah mencukupi. Bagi individu yang mempunyai kulit yang bermasalah, dinasihatkan untuk mengambil 2 paket 
    ( 2 kali – pagi dan malam ) untuk kesan lebih cepat. 

    9. Bolehkah lelaki mengambil EPHYRA? 
    Ya. Ia adalah sesuai untuk lelaki kerana EPHYRA membantu untuk kulit lebih sihat dan bersih, memerangi keletihan, tekanan & meningkatkan imunisasi. EPHYRA juga tidak mengandungi bahan berkaitan hormon wantia yang boleh mengakibatkan kesan terhadap hormon lelaki.
     
    Add to Cart
    RM135.00
  • JAMU JELITA PEARL WHITE HARGA MURAH DAN ORIGINAL


    FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN PRODUK JAMU JELITA

    Khasiat Pearl White Jamu Jelita
    Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
    Mencerahkan kulit wajah
    Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
    Menyihatkan lagi kulit wajah
    Menghaluskan kulit wajah
    Menyegarkan kulit
    Melindungi kulit dari sinaran ultraungu

    CARA MINUM JAMU JELITA PEARL WHITE
    Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan
    120ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau
    di dalam gelas sehingga larut. - Untuk kesan nutrisi
    yang lebih optimum, anda disarankan mengambil
    Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan
    pagi dan sebelum tidur malam.


    KANDUNGAN PEARL WHITE:

    Hydrolyzed Collagen: Kolagen larut air yang juga dikenali dengan nama gelatin ini mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menjadi agen anti-oksida, menyeimbangkan protein dalam badan,
    melembap dan menghaluskan kulit.

    Glutawhite: Sejenis asid amino yang juga dipanggil Gluta ini berperanan sebagai anti-oksida yang paling berkesan untuk mencantikkan kulit. Ia terbukti dapat mengatasi penyakit kulit kemerah-merahan, bersisik, kering, dan menyembuhkan luka pada kulit. Di samping itu, ia mampu meneutralkan radikal bebas, memulihkan sel rosak, menyahtoksin dan juga meningkatkan prestasi antioksida yang lain.

    Vitamin C: Vitamin C merupakan sebatian yang penting untuk menyeri dan menyihatkan lagi kulit. Ia juga bertindak sebagai anti-oksida untuk mencegah penyakit selain mengurangkan kesan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya.

    Multivitamin: 
    3X Stem-Cell: Stem Cell
    Acerola Cherry
    Pinebark
    Tomato
    Astaxanthin
    Argan
    Pearl
    Rose Alps

    PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) PRODUK JAMU JELITA

    Q:Berape lama satu botol bertahan?
    A:Satu botol Pearl white dan pearl white masing2 400 gram. tahan 3 minggu

    Q:Kalau guna pear white fiber mcmana proses detox dia? Waktu makan bila? Teringin nak mencuba tapi takut pula menganggu sewaktu ditempat kerja nanti
    A: amalkan setiap kali lepas makan, sama ada lunch atau dinner. ia akan mula memberi kesan seawal 5-6 jam selepas minum

    Q:sis kalu kite mkn 2 produk ni skali blh ke...?
    A:Boleh cik tiada masalah,

    Q:Kalau ibu menyusu bole minum ka ni yang fiber(hijau) ni?
    A:boleh tiada masalah tetapi pearl white (merah) ibu menyusu tidak digalakkan

    Q:Lelaki bole amek ke?
    A:boleh..


    TESTIMONI PENGGUNA JAMU JELITA PEARL WHITE






    Add to Cart
    RM30.00
  • GLUTACAPS PENCERAHAN YANG BERGANDA




    • UNTUK MEMUTIH 
    • CERAH SEKATA SELURUH TUBUH 
    • SELAMAT 
    • BERKESAN 
    • HALAL 
    • PRODUK BUMIPUTRA 
    • MEMPUNYAI KELULUSAN KKM 

    Apa yang boleh anda dapat dari Glutacaps ::

    1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki) 
    2) Melembutkan kulit Badan 
    3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja 
    4) Menghilangkan Jerawat 
    5) Menghilangkan Jeragat 
    6) Menghilangkan parut degil dan lama 
    7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi 
    8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless 
    9) Membuat anda bangga dengan diri anda Glutacaps hebat sangat kerana 
    10) Melembabkan kulit 
    11) Memudarkan parut jerawat 
    12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)

    Cara Makan: 
    • Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. 
    • Selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. 
    • Makan glutacaps sebaiknya 20 minit sblm mkn berat.. 

    Minum air kosong dengan banyak untuk menyah toxin dan untuk memastikan setiap nutrien diserap oleh badan. 

    Pantang: 

    =>Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan.. 
    =>Ibu mengandung 6bulan keatas.. 
    =>Menyusu baby boleh ambil 
    =>Umur boleh ambil 15tahun keatas 
    =>Pesakit Cancer dilarang ambil 
    =>Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil. 
    =>Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja pengambilan 20minit


    FEEDBACK CUSTOMER




     
    Add to Cart
    RM115.00
  • D-Collagen AntiPenuaan Harga Murah Dan Original



    D-COLLAGEN adalah inovasi formula kecantikan antipenuaan terkini dan makanan tambahan
    kesihatan yang di hasilan dengan kajian teliti terhadap fungsi collagen di dalam tubuh
    badan manusia. Gabungan formula collagen bersama bahan utama seperti bird nest, pitera, 
    madu, goji berry, dan sengkuang putih mempercepatkan proses pemulihan sel kulit baru, 
    melembab dan mencerahkan kulit secara alami, segar berseri, lebih anjal dan mulus dalam 
    masa yang singkat


    Kelebihan D-Collagen
    •kulit putih berseri, pinkish dan berseri
    •anti aging menampakkan kulit sentiasa muda remaja
    •memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
    •memelihara kelembapan kulit
    •menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
    •menguatkan otot dan tulang
    •membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
    •memelihara kelenturan sendi
    •mengurangkan keradangan(inflammation)
    •memberi tenaga
    •membantu pola tidur
    •memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf
    •mengecutkan, mengurangkan dari bengkak akibat jerawat yang teruk dan bernanah
    •mengecilkan pori-pori dan meghaluskan serta mencerahkan kulit
    •mengurangkan kesan parut jerawat, jeragat, stretch-mark di perut, peha, pinggul
    •mencerahkan kawasan yang tersembunyi seperti di celah ketiak, kelengkang,leher
     

    Testimoni Pengguna D-Collagen




    D-Collagen AntiPenuaan Harga Murah Dan Original
    Add to Cart
    RM95.00
  • SATIN SKINZ PREMIUM TERBARU MURAH ORIGINAL UNTUK KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN




    SATIN SKINZ MERUPAKAN PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.

    KELEBIHAN SATIN SKINZ PREMIUM

    ✿ Menyingkirkan toksin dalam badan.

    ✿ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.

    ✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.

    ✿ Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.

    ✿ Wajah lebih segar dan berseri.

    ✿ Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.

    ✿ Menghilangkan parut 5x lebih cepat

    ✿ Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi kulit.

    ✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.

    ✿ Mengurangkan pigmentasi.

    ✿ Mengurangkan kedutan halus.

    ✿ Meningkatkan sistem imunisasi.

    ✿ Merawat penyakit resdung dan bersin.

    ✿ Menguatkan tulang, kuku dan rambut.

    ✿ Memberi tenaga dan mencerdaskan minda.


     KELUARAN TERBARU YANG TELAH DI FORMULASIKAN OLEH PAKAR FARMASI & TELAH DI PROSES DI KILANG BERTARAF GMP & HALAL

    Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

    Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

    Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak


    Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu

    PURE GLUTATHIONE (botol pink)
    PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

    Penggunaan :

    2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
    4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

    CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ :

    ► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
    ► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
    ► Disarankan ambil semasa perut kosong
    ► Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.

    1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

    Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

     

    TESTIMONI PENGGUNA SATIN SKINZ PREMIUM










    Stok Memang Laju.!!  Laku Keras.!!

    Add to Cart
    RM115.00
  • VITAMIN C 20000 MG POWDER + ASCORBIC ACID MURAH DAN ORIGINAL


    Kelebihan :
    • penghasilan kolagen dan menjadikan kulit cerah serta gebu
    • melembapkan kulit dari dalam
    • mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
    • melindungi kulit dari matahari dan mengurangkan kesan sunburn
    • melindungi dari perubahan warna kulit
    • memperbaiki testktur kulit
    Add to Cart
    RM20.00
  • K-COLLY PINKISH SKIN TAMPIL YAKIN MENAWAN CERAH BERSERI


    Berkulit cerah tapi kering & pucat lesi tiada seri?
    Kulit bermasalah jerawat naik turun tinggalkan parut hitam berlubang sana sini?
    Mahu kulit kembali bermaya, segar dan tampak muda tanpa sebarang cela?
    Kini K-Colly membawakan formula terbaru dengan kesan sepantas 3 hari!
    Efek nya bukan saja pada wajah, tapi terlihat pada keseluruhan kulit badan!
    Jom tambahkan keyakinan diri & tampil lebih menawan dari hari ke hari..



    APAKAH KEISTIMEWAAN K-COLLY PINKISH SKIN BERBANDING YANG LAIN?

    - Pertama di Malaysia menggunakan ekstrak White Tomato. Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Dr Alain Khaiat, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid tidak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh menghasilkan gluta semulajadi seterusnya memutihkan kulit.

    - Menggunakan teknologi nano Korea, ia hasil gabungan bahan terbaik di dalam K-Colly Sweet 17 + K-Colly Focus White Booster yang pastinya menjanjikan kesan 15x ganda lebih pantas! 

    -K-Colly Pinkish Skin ni sangat pure dan berbentuk serbuk. Rasanya agak pekat (cuba baru tahu) ada sedikit rasa masin masam dari Gluta semulajadi juga L-cysteine.

    - Merawat kulit rosak juga memperbaharui sel2 kulit dengan lebih cepat seterusnya menjadikan kulit anda lebih kenyal, anjal, cerah gebu tanpa cela.

    KHASIAT & KEBAIKAN K-COLLY PINKISH SKIN :

    - Mencerahkan kulit ( pinkish effect) seawal 3 hari
    - Melembap, melembut, melicin juga menghaluskan kulit
    - Memudarkan parut
    - Merawat jerawat dan jeragat
    - Merawat kulit kusam & bintik hitam
    - Mencerahkan celahan pelipat badan
    - Merawat tumit kaki pecah
    - Antioksidan yang tinggi menjadikan anda lebih awet muda!




     
    Add to Cart
    RM95.00
  • PERRLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI MURAH DAN ORIGINAL


    KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

    ✔ Tiada pantang 
    ✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari 
    ✔ 100% asli dan selamat 
    ✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!

    KANDUNGAN DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

    Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina
    ✔ Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
    ✔ Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
    ✔ Bersifat antiradikal bebas
    ✔ Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
    ✔ Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
    ✔ Mengecutkan jerawat

    Kolagen Ikan Salmon
    ✔ Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
    ✔ Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
    ✔ Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
    ✔ Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
    ✔ Memudarkan parut dan menggebukan kulit

    Asid Hyaluronik Gred A
    ✔ Lebih halus dan bermineral
    ✔ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
    ✔ Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
    ✔ Melembapkan kulit

    Vitamin E & Grapeseed Extract
    ✔ Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan





    MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

    ✔ Antikedutan dan awet muda
    ✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
    ✔ Mencerahkan kulit
    ✔ Perlindungan matahari
    ✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
    ✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
    ✔ Jerawat kecut
    ✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
    ✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
    ✔ Menguatkan folikal rambut
    ✔ Meningkatkan daya ingatan
    ✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
    ✔ Merangsang peredaran darah
    ✔ Mengurangkan tahap kolesterol
    ✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
    ✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
    ✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
    ✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang

    CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

    ✔ Koyakkan sachet dan terus dimakan
    ✔ 1 Sachet 5 GM
    ✔ Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
    ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari


    TESTIMONI PENGGUNA PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI









    ANDA BERMINAT NAK TRY?? 
    JANGAN BUANG MASA!!  SMS/WHATSPP ME NOW
    LIEYZA : 019-763 8500  
    PENGHANTARAN POS SELURUH MALAYSIA
    Add to Cart
    RM35.00
  • RADIGLOW PINK EDITION DENGAN EKSTRAK SAKURA



    KELEBIHAN RADIGLOW PINK EDITION :

    √  Menjadikan kulit anda lebih putih, cerah & gebu
    √  Bertindak sebagai anti-penuaan dan mengurangkan kesan kedut halus pada kulit
    √  Menganjalkan kulit anda & menghilangkan masalah pigmentasi
    √  Menghilangkan jerawat dan memudarkan kesan parut
    √  Melembabkan kulit
    √  Membantu mengurangkan kesan kulit kering & ekzema
    √  Memberikan stamina agar tidak lesu
    √  Membantu menguatkan tulang
    √  Membantu masalah rambut gugur
    √  Memelihara kuku anda agar nampak berseri
    √  Membaiki sel-sel kulit yang rosak & mengalakkan pertumbuhan sel-sel baru dalam badan
    √  Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
    √  Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif

    Rugi anda tidak mencuba tablet candy ajaib Radiglow ini. Alami perubahan dalam tempoh 7 HARI tanpa kesan negatif..!!


    CARA PENGAMBILAN RADIGLOW PINK EDITION :

    1. Hisap atau kunyah 2 ke 4 biji sekali sehari
    Add to Cart
    RM62.00
  • VITAMIN C JUICE BOOSTER MURAH DAN ORIGINAL




    Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari.

    Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang.


    Add to Cart
    RM30.00
  • NIKKO PLACENTA WHITE MURAH ORIGINAL REVIEW BERKESAN


    Kulit muka kita sering terdedah dengan cahaya matahari, 
    habuk dan kotoran. Ini antara punca kulit mudah berjerawat, gelap dan kusam, tidak bermaya dan tidak berseri.

    Penjagaan kulit sangat penting terutamanya bagi kaum wanita. 
    Tekstur kulit wanita sangat lembut dan sensitif. Jika tidak dijaga, mudah mengalami masalah kulit bukan sahaja luaran tetapi dalaman juga.

    Penting untuk kita mengambil vitamin dan suplemen untuk membantu proses dalam tubuh badan berjalan lancar selain daripada penjagaan makanan dan minuman.

    KELEBIHAN DAN KEBAIKKAN NIKKO PLACENTA WHITE

    ✔ Memutihkan kulit muka dan badan secara sekata / menyeluruh
    ✔ Menghapuskan jerawat dan kulit berminyak
    ✔ Melambatkan tanda2 penuaan dan monopause
    ✔ Melembab, menghalus dan melicinkan kulit 
    ✔ Mengecilkan liang pori
    ✔ Badan lebih cergas bertenaga
    ✔ Boleh diambil wanita hamil dan menyusui bayi
    ✔ Membaiki struktur kulit, menghilangkan parut dan menganjalkan kulit
    ✔ Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata



    KANDUNGAN NIKKO PLACENTA WHITE

    ✔ Glutathione & Collagen - Untuk kulit putih dan gebu
    ✔ Protein Salmon Placenta - Protein dalaman ikan salmon bagus untuk antipenuaan dan meningkatkan pengeluaran kolagen semulajadi badan
    ✔ Vitamin C - Membasmi jerawat dan membaiki kulit rosak/berparut



    CARA PENGGUNAAN NIKKO PLACENTA WHITE

    ✔ 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam
    ✔ Boleh kunyah, hisap atau telan. Berperisa strawberry
    ✔ Minum air bersih secukupnya sepanjang hari
    ✔ Mengandungi 60 tablet – tahan selama sebulan
     

    TESTIMONI NIKKO PLACENTA WHITE




















    In Stock
    RM42.00
  • Aurora Sx





    Muka Berjerawat Pasir ?

    Malu dengan masalah Jerawat Batu ?
    Muka Berparut ? 
    Muka Berjeragat ? 
    Ada masalah Pigmentasi ?
    Ingin Kulit Licin & Cerah Berseri dalam Masa Sminggu ?
    Kini ….U Olls tak perlu risau lagi coz Ianya Telah Kembali !!
    Aurora SX Whitening Therapy akan membantu U Olls untuk dapatkan Kulit yang U Olls Impikan …

    Kelebihan Aurora SX : 

    Melembapkan kulit dalam masa 24 jam 
    Membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup . Lembut apabila disentuh
    Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
    Jeragat semakin pudar sewal sebijik pengambilan Aurora
    Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . SANGAT PANTAS 
    Parut slowly akan dirawat dan dihilangkan
    Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
    Kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain . 
    Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM 
    Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan
    Tak ada apa-apa pantang termasok caffein 

    Apa hebatnya Aurora ?? 

    1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
    3 hari untuk lihat jerawat kecut
    7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
    14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu 
    28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan


    FEEDBACK CUSTOMER







     
    Add to Cart
    RM75.00
Per Page      1 - 20 of 63