FOUNDATION

Sort By:  
  • MILLO FOUNDATION -TEPUK LAWA

    FOUNDATION TEPUK TEPUK TERUS LAWA....CANTIK SERTA MERTA.
    Rumusan millo foundation freshy face memang lain dari foundation biasa yang pernah anda gunakan sebelum ini.
    MAKA.....dengan segala keLEBIHan dan keUNIKkan yang ada pada FOUNDATION MILLO ini tak mustahil Kesannya pada pada wajah anda juga berbeza....
    Kami JANJIKAN foundation MILLO adalah foundation terbaik Alaf Ini..
    Millo foundation.........memang tak sama langsung dengan foundation dipasaran sekarang. Kerana ia............
    Add to Cart
    RM70.00
  • RIDZSKIN FOUNDATION HARGA MURAH DAN ORIGINAL


    Ridzskin Expert Whitening Foundation adalah foundation satu-satunya yang tahan lama sehingga 8 jam lamanya. Ridzskin Expert Whitening Foundation juga memutih dengan menggunakan terapi oksigen dan perawatan kulit secara berterusan.



    Dengan hanya sekali sapuan dapatkan kulit yang glowning dan flawless. Selain itu,kulit yang kusam kini tampak lebih bermaya.
    Teksturnya yang ringan dan baunya yang wangi menjadi keunikan foundation ini.
    Oleskan hanya sedikit dan ratakan pada seluruh wajah anda. 

    Suka sangat dengan RIDZSKIN EXPERT WHITENING FOUNDATION
    > Mudah di sapu guna jari jer
    > Kulit saya makin pinkish 
    > Mekap tahan lama dan buat kulit saya makin glowing

    KENAPA ANDA HARUS DAPATKAN ‪#‎REWF‬
    ► Tekstur yang sangat ringan
    ► Mudah di sapu & di cuci
    ► Mudah meresap
    ► Tahan sehingga 16 jam
    ► Kulit lebih glowing dan bertambah gebu 
    ► Lebih sekata dan tidak bercapuk
    ► Mengandungi SPF 30

    ANTARA KELEBIHAN #REWF
    ► Mampu mencerahkan kulit
    ► Mampu menghilangkan parut & jerawat
    ► Menutup pori-pori terbuka
    ► Menghilangkan jeragat / bintik hitam
    ► Kulit lebih lembut & lembap
    ► Melindungi kulit dari pancaran UV
    ► Boleh dibawa solat
    ► HALAL

    Di datangkan dengan satu warna yg sesuai dengan warna kulit wanita asia


    TESTIMONI PENGGUNA RIDZSKIN FOUNDATION








    Add to Cart
    RM55.00
  • NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER MURAH DAN ORIGINAL




    6 KELEBIHAN TENTANG NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
    1.  Di formulasi menggunakan bahan-bahan semula jadi menggunakan teknologi nano
    2.  Mempunyai SPF 15 untuk perlindungan dari sinaran UV
    3.  Tekstur yang sangat halus
    4.  Boleh merawat kulit menggunakan bahan mineral
    5.  Loose Powder digunakan untuk setkan foundation atauconcealer untuk tahan lebih lama
    6.  Mesra solat

    CARA GUNA NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
    •  Boleh di pakai selepas menggunakan Nurraysa DD Glowing Moist Cake untuk hasil yang paling baik.

    TESTIMONI ​NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER







     

    BERMINAT??

    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500


     
    Add to Cart
    RM29.90
  • TOUCH PEARL CC FOUNDATION MEMBANTU MENYEMBUNYIKAN KESAN JERAWAT & JERAGAT




    Touch Pearl Cc Foundation tahan selama 16jam,langsung tak merekah bila pakai,tutup habis cela-cela pada muka,pori-pori pun habis tertutup.Foundation yang sangat unik.Bila pakai lama-lama muka akan nampak'glowing'.Dahla best plus jimat pulak.Blh tahan selama 3 bulan.Touch Pearl Cc Foundation membantu menjimatkan
    wang poket anda.

    Antara faktor 10 dalam 1 TAHAN LAMA, MERAWAT, RINGAN,
    HALAL,GLOWING, MENAIKKAN SERI,KESAN PEMAKAIAN YANG TIDAK BOLEH
    DIKESAN,SPF 50,TIDAK BERMINYAK dan TIDAK CAIR antara faktor-faktor kenapa ramai sangat yang berminat dan jatuh cinta dengan Cc Foundation nie!!!.
    Jom kembalikan keyakinan diri kita!!Akulah wanita..fitrah wanita sukakan  kecantikan..Siapa yang boleh nafikan hak kita!!!


    KELEBIHAN :
    • Dapat membantu menutup parut jerawat, jeragat serta tona warna  kulit TIDAK sekata.
    • TIDAK akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
    • CREAM FOUNDATION mengikut aliran darah pemakai.Tak kira kulit gelap,
    • cerah,putih dan sebagainya,sesiapa sahaja sesuai menggunakanya.
    • TIDAK melekit.
    • Sesuai untuk kulit berjerawat, berminyak, berjeragat dan normal.
    •  Satu bekas TAHAN 2 hingga 3 bulan.
    •  TOUCH CREAM FOUNDATION ini mempunyai VIT E & SPF 50 .
    • Pemakaian berterusan TOUCH dapat membantu wajah bebas dr jerawat, jeragat ..muka kelihatan halus,mulus.
    •  Muka kelihatan natural,smooth,glowing dan flawess.
    •  TAHAN selama 16 jam.
    •  Senang dicuci.
    • TOUCH sudah mengandungi SUNBLOCK @ PELEMBAP.
    •  TIDAK MELEKAT pada tudung kerana ia terus meresap ke kulit.
    •  Membantu MENGAWAL kadar minyak pada wajah.
     
    KANDUNGAN :
    1 KOD
    VITAMIN E
    SERBUK MUTIARA











    BERMINAT?
    WASSAP ADMIN : +6019-7638500

    Add to Cart
    RM55.00
  • SyaLaa BB Cushion Cream Mencantik dan Menyerikan Wajah



    Kulit muka tampak GLOWING,FLAWESS.
    Dan tak perlu susah-susah nak edit dan tak perLu guna camera 360 lagi...

    #‎SyaLaaBBCushionCream‬ dengan kuasa 5 in ONE bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit wajah tetapi mampu :

    Selain dari itu 5 fungsi utama SyaLaa BB Cushion Cream adalah 
    Bertindak sebagai asas mekap, dan dalam masa yang sama merawat kulit yang bermasalah
    Memberi perlindungan dari sinar UV 
    Mengandungi SPF yang tinggi, sesuai untuk cuaca di Malaysia iaitu SPF50PA+/PA+++ 
    Fungsi pencerahan sehingga 5 kali ganda dan 
    Menyegar serta melembapkan kulit

    Satu kompak Syalaa BB Cushion Cream mampu memberi ketahanan penggunaan sehingga tiga bulan. Sangat jimat dan berbaloi2 untuk dimiliki. Dan lagi anda tidak perlu menyapu krim pelembap )+ krim UV + foundation + bedak kompak kerana dengan sapuan Syalaa BB Cushion sudah cukup sempurna untuk wajah dan kulit anda dilindungi dan berseri2.



    10 Bahan Semulajadi Utama - Revolusi Dunia Kecantikan Wanita Terkini
    Aloe Vera - Menyejukkan kulit. Memiliki fungsi yang sangat bagus untuk merawat kulit wajah sensetif.
    Ektrak Bunga Mawar - Ekstrak bunga mawar sememangnya berkesan untuk merawat kulit. Ia berupaya mengecilkan pori-pori dan mengawal kulit yang berminyak.
    Jojoba - Berupaya mengawal kulit berminyak dan mampu merawat jerawat. Melindungi kulit daripada bakteria berbahaya. Agen anti penuaan.
    Chamomile - Bertindak sebagai anti radang, antiseptik dan regenasi kulit. Membantu proses penyembuhan sel kulit yang rosak, merawat wajah berjerawat, serta merawat kulit wajah sensitif anda.
    Squalene - Pelembap semulajadi untuk kulit kering atau cenderung kulit. Anti oksidan / anti penuaan.
    Jasminum Officinale - Mampu mengatasi jerawat Dapat mengatasi radikal bebas dan anti penuaan
    Centella Asiatica - Menyembuhkan luka dan menghilangkan parut
    Narcissus - Anti penuaan, anti tumor dan wangian
    Freesia Refracta Extract - Penyaman kulit
    Lilium Candidum - Menyejukkan kulit Membantu menyembukan dan menghilangkan bekas luka di kulit


    TESTIMONI PENGGUNA SYALAA BB CUSHION








    Add to Cart
    RM129.00
  • BUTAE SUPER OIL CONTROL POWDER VITAMIN C & E



    KELEBIHAN BUTAE COMPACT POWDER: 

    ● Double formulasi untuk kulit berminyak
    ● Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berminyak
    ● Menjadikan wajah lebih gebu dan cerah
    ● Menjadikan makeup tahan lebih lama
    ● Digunakan oleh mak andam professional
    ● Terdapat 3 pilihan warna sesuai untuk kulit wanita asia

    3 PILIHAN WARNA BUTAE COMPACT POWDER : 
    01 – Pale Natural (untuk kulit cerah) 
    02 – Soft Beige (untuk kulit sawo matang) 
    03 – Golden Brown (untuk kulit gelap)

    Dengan Butae Compact Powder memang dan ternyata berkesan dapat mengurangkan minyak pada wajah, anda tidak perlu touch up berulang kali, dan sangat sesuai untuk kegunaan harian, termasuk makeup untuk photoshoot, event atau makeup pengantin.



    ANDA BERMINAT NAK TRY?? 
    JANGAN BUANG MASA!!  SMS/WHATSPP ME NOW
    LIEYZA : 019-763 8500  
    PENGHANTARAN POS SELURUH MALAYSIA



     
    Add to Cart
    RM10.00
  • Cindialah Bounce Up Pac Ver 888 Spf 50+/PA+++





    Kenapa ia berbaloi untuk dimiliki?
    kerana muka anda seharian akan bebas minyak selepas menggunakan bedak
    padat ini. Ia bukan sahaja menutup cela di wajah, malahan ia mampu membuat kulit
    pemakai cerah semula jadi. Bedak ini tahan lama dan mampu melindungi kulit muka anda dari sunburn.

    Keistimewaan ;
    ~Memberi fleksibiliti untuk kulit juga. 
    ~Menutupi JERAWAT, lingkaran hitam di bawah mata, 
    ~Boleh digunakan sebagai bedak asas dan krim BB
     ~ Menjadikan kulit licin, menutupi cela,jerawat dan tahan lama 
    ~Menjadikan muka kelihatan  berseri-seri
    ~ Zarah anjal fleksibel 3D membantu membuat anda kelihatan lebih muda. VeeShape
    ~ Kawalan dan menyerap minyak dan tahan 18 jam 
    ~ Melindungi kulit anda dari matahari SPF50 PA +++ boleh digunakan pada siang hari
     ~ Semuanya  dalam 1 ( BB + Primer Foundation)
    ~ Sesuai Untuk SEMUA JENIS KULIT .
    ~ Muka kelihatan cantik dari setiap sudut, tahan air Ver.88 ,cantik dan putih.
    ~ Boleh sapu terus kepada kulit. Tidak perlu memakai foundation.



    ANDA BERMINAT NAK TRY?? 
    JANGAN BUANG MASA!!  SMS/WHATSPP ME NOW
    LIEYZA : 019-763 8500  
    PENGHANTARAN POS SELURUH MALAYSIA
    Add to Cart
    RM45.00
  • QU PUTEH MINERAL GLOW HARGA MURAH DAN ORIGINAL

    KELEBIHAN
    ✔ Merawat
    ✔ Memutih
    ✔ Menawan
    ✔ Menggebukan
    ✔ Tidak Berminyak



    CARA PENGGUNAAN QU PUTEH MINERAL GLOW FOUNDATION

    1) Bersihkan wajah dengan Whitening Soap
    2) Titiskan Qu Serum ke seluruh wajah
    3) Sapukan Qu Puteh UV Block
    4) Dap-dapkan Mineral Glow Foundation dengan span ke seluruh wajah
    5) Kemudian sapukan Mineral Glow Loose Powder.
    Add to Cart
    RM89.00
  • NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE MURAH DAN ORIGINAL



    8 SEBAB KENAPA MESTI ADA NURRAYSA GLOWING DD MOIST
    1.  Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
    2.  Melembabkan kulit
    3.  Menutup cela
    4.  Menutup tanda-tanda penuaan
    5.  Mesra wudhuk
    6.  Tanpa Silicon
    7.  Mengandungi SPF 50++
    8.  Kelihatan natural, tidak berminyak (water based) dan ringan

    CARA GUNA NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
     Pilih tone warna Nurraysa Glowing DD Moist Cake yang sepadan dengan kulit anda.
    •  Mulakan dengan membersihkan tangan dan muka.
    •  Sapukan pada kawasan muka dengan sepenuhnya.
     
    TESTIMONI NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE









     

    BERMINAT??

    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500

    Add to Cart
    RM39.00
  • CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 HARGA MURAH ORIGINAL




    KULIT KUSAM & BERMINYAK ?? 
    Selesaikan segera dengan BEDAK MAGIC CHRISZEN MOIST CAKE..
    WOW! KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA SEPANJANG HARI 
    [Sesuai Untuk Semua Golongan WANITA 
    dan anda WAJIB baca sampai habis]
    BEDAK MAGIC NO.1 DIMALAYSIA!


    KENAPA PILIH CHRISZEN MOIST CAKE?
    Menjimatkan masa untuk wajah tampil gebu dan 
    glowing hanya dalam 3 minit
    Anti-penuaan, melambatkan proses penuaan awal kulit, 
    tampil muda dari usia!
    Tidak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit, 
    bertekstur ringan dan berwarna natural
    Mekap tahan 10-12 jam, tidak bercapuk atau comot, 
    ibarat didandan jurusolek professional!
    Murah dan berkesan.


    KEISTIMEWAAN CHRISZEN MOIST CAKE

    Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
    Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, 
    jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal.
    Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi 
    kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB.
    Mengandungi Pelembap yang berfungsi 
    menghalus dan melembapkan kulit wajah.
    Sebagai bedak asas/concealer/foundation 
    yang membantu menyembunyikan tona 
    kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, 
    liang pori tbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada wajah.
    Mengurangkan masalah wajah berminyak.
    Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, 
    fleksibel dan lembut, yang memudahkan 
    pemakaian bedak secara tipis dan rata.
    Ringan, boleh dibawa ke mana2 sahaja.
    Pemakaian berterusan setiap hari membantu 
    kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda!
    Diformulasikan dari Korea

    SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI ‘CHRISZEN MOIST CAKE’
     

    Wajah lebih licin, gebu , glowing & cerah semulajadi.
     
    Jimat masa - tak sampai 3 minit wajah tampil berseri2. 
     
    Sesuai utk ibu2 yg sibuk & bekerjaya kerana :- 
    sangat senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah.
    Menutupi bintik2 hitam & ton kulit yg tak sekata. 
    Dapat menutupi parut, serta lingkaran hitam sekeliling mata.
    Mengecilkan pori2 yg terbuka dan 
    Noncomodogenic – tidak menyumbat pori-pori.
    Anti aging - melambatkan proses penuaan kulit..
    kelihatan jauh lebih muda dr usia sebenar.
    Perlindungan sinar matahari – spf 50++, 
    kulit yg lemah akibat terdedah pd cahaya 
    matahari akan menyebabkan kulit anda 
    cepat berkedut, berjeragat & kusam.
    Tidak berminyak & sesuai untuk semua 
    jenis kulit (normal, kering & berminyak). 
    Warnanya dicipta untuk orang Asia serta 
    tekstur yg ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika.
    Nampak sangat natural tak seperti memakai 
    mekap tebal, tidak “comot & bercapuk2”.
    Sapuan sedikit sudah memberi hasil 
    maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional!
    Tahan lama sehingga 10 -12 jam.
    Mudah di bawa ke mana shj.
    Yang penting MURAH, JIMAT & SENANG utk digunakan.



    3 PILIHAN WARNA MENAWAN UNTUK KULIT SEMPURNA
    NO.1 : Untuk kulit putih/cerah/merah jambu
    NO.2 : Untuk kulit sederhana cerah
    NO.3 : Untuk kulit gelap/sawo matang/kuning langsat


    CARA PEMAKAIAN BEDAK CHRISZEN
    Titiskan dua titik Chriszen Ampoule ke atas tapak tangan. 
    kemudian oles pada wajah.
    Urut atau tepuk2 sedikit, selama 1-2 minit sampai 
    Chriszen Ampoule menyerap ke dalam lapisan kulit wajah. 
    Anda dapat rasakan kulit lembab dan segar!
    Guna sponge yang terletak dalam Chriszen Moist Cake 
    untuk mencampurkan L-Glutathion (lapisan putih) + Moist cake 
    ( lapisan warna beige) supaya mendapat warna moist cake yang sesuai kulit.
    Ratakan Chriszen Moist Cake dengan sponge 
    tersebut secara nipis dan sekata.
    Lihat hasilnya, wajah anda sudah menjadi CERAH + LICIN!


    TESTIMONI CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION












     
    Add to Cart
    RM42.00
  • TATI GLOW WHITE COLLAGEN FOUNDATION MURAH DAN ORIGINAL



    KELEBIHAN
    • sesuai utk semua jenis kulit
    • tidak berminyak dan tahan lama
    • Berbentuk Cecair unik yang berkrim
    • melindungi kulit dari sinaran UV
    • anti penuaan dan boleh bertindak sebagai alas bedak
    • melembabkan kulit
    • tidak bercapuk ketika berpeluh
    • kulit menjdi flawless dan glowing selepas sapuan
    • menutup cela/parut jerawat serta merta
    • mudah di cuci dan mesra solat
    • makeup tahan lebih lama
    • Mengurangkan ketidaksempurnaan dan garis-garis halus
    • membantu untuk meresap warna kulit
    • Mempunyai SPF 50

    KANDUNGAN
    Add to Cart
    RM45.00
  • SET AMY MASCARA MURAH DAN ORIGINAL










    "MAKEUP UTK MUSLIMAH, SENANG UTK BERWUDUK KETIKA NAK MENUNAIKAN SOLAT"
    .Sebelum ni bila time nak solat je SUSAH betul, sebab nak kena cuci dulu muka betul-betul n kadang2 tu nak kena bawak MAKEUP REMOVER lah...sebab takut air Wuduk tak serap ke kulit,TAPI selepas jumpa AMY MASCARA BB CREAM ni mudah betul bila nak solat n lepas solat pun dah x perlu nak ambil masa utk makeup lagi.

    LOVELY BB CREAM BY AMY MASCARA SET 4 IN 1
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    1 AMY MASCARA BB CREAM (30 ml)
    1 AMY MASCARA MIRACLE WATER
    1 AMY MASCARA MINERAL BRUSH (BIG)
    FREE 1 AMY MASCARA MINERAL BRUSH (SMALL)

    KELEBIHAN LOVELY BB CREAM SEBAGAI PERAWATAN WAJAH 
    ✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
    ✔️Menghapuskan jerawat dan parut 
    ✔️Mencegah whitehead / blackhead
    ✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
    ✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
    ✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
    ✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit 
    ✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda 
    ✔️Mencerahkan kulit wajah 
    ✔️Mengecutkan jerawat seawal 1 hari sahaja 
    ✔️Melembapkan kulit dan merawat kulit kering . 

    Amy mascara MIRACLE WATER SPRAY WITH COLLAGEN

    "Produk berasaskan herba dan extract buah-buahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia"

    KELEBIHAN & KEBAIKAN
    .✔mengecutkan dan menghilangkan jerawat
    ✔membersihkan kulit muka
    ✔awet muda
    ✔melicinkan kulit muka
    ✔mencerahkan kulit muka
    ✔dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat serta efektif dan berkesan
    ✔diperbuat dari bahan bahan semulajadi untuk menghilangkan tompok dan bintik di muka

    MESRA SOLAT PRODUK BERASASKAN HERBA DAN EXTRACT BUAH BUAHAN BAHAN SEMULAJADI TIADA BAHAN KIMIA TERLARANG · .

    Amy mascara MINERAL BRUSH

    Produk yg diyakini HALAL : Amy Mascara Miracle Brush

    menggunakan bulu nylon sepenuhnya (langsung tdk mengaitkan bulu haiwan)
    tidak keras walaupon telah lama digunakan
    tersangat lembut
    mudah diratakan

    CARA PENGGUNAAN Set Amy Mascara
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Combo set (bb cream + miracle spray)
    1- Spray Miracle Spray Collagen di muka sblm menggunakan bb cream (amy mascara) 
    2- Selepas penggunaan bb cream, spray sekali lagi sebagai fixing make up.
    * juga boleh digunakan ketika anda rasa mengantuk cuma spray di muka.
     

    BERMINAT?
    WASSAP ADMIN : +6019-7638500


     
    Add to Cart
    RM145.00
  • BLV PINKY GLOW FOUNDATION HARGA MURAH ORIGINAL



    NAK KULIT WAJAH GEBU & 
    GLOWING TANPA CELA SEPANTAS 5 MINIT?


    Tengah tercari- cari foundation yang xberminyak?? 
    Tidak merekah kt tepi hidung , tepi mulut??
    Tidak bertompok?? Tahan sehingga 16 jam 
    tanpa perlu touch up berulang kali?? 
    Dapat memberi hasil solekan gebu,flawless dan glowing?? 
    Mempunyai agen perlindungan UVA & UVB yang berkesan??

    BLV PINKY GLOW FOUNDATION jawapannya. 
    Pasti tidak mengecawakan anda setanding produk jenama mahal.
    Boleh di gunakan untuk kegunaan harian. 
    Sangat neutral sesuai utk smua jenis kulit. 
    Hanya satu kod warna sesuai utk semua jenis kulit

    Awas! ! Efek foundation ini boleh buat anda nampak gebus licin & glow.



    Banyak sekarang foundation yang hebat-hebat. Kan? 
    Mana satu tak tahu nak pilih. 
    Lagi banyak warna lagi pening nak pilih. Hmmm. 
    Tapi urgent betul nak guna nak tutup segala onar yang ada di muka. 
    Rimas betul muka comot sana sini bekas jerawat. Nak cover segala untuk nampak flawless.


    BLV PINKY GLOW FOUNDATION TERBUKTI BERKESAN!!





    BLV PINKY GLOW FOUNDATION KINI BERWAJAH BARU !

    BLV PINKY GLOW FOUNDATION
    Mudah! Pantas! dan Ringkas!
    Sangat mudah untuk gaya hidup masa kini !

    BLV PINKY GLOW FOUNDATION
    Hanya 5 minit diperlukan untuk kelihatan glowing & flawless
    dengan satu aplikasi anda tak perlu pakai lagi ...
    SUNBLOCK
    MOISTURIZER
    TONER
    VITAMIN E
    Malah dapat merawat wajah kulit uols.
    Sesuai untuk semua jenis kulit normal , 
    kering ,berminyak berjerawat berjeragat.
    Hanya satu kod warna sesuai untuk semua jenis kulit. 
    Tidak melekit dan long lasting..

    Kelebihan BLV PINKY GLOW FOUNDATION:
    Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit
    Mengikut Aliran Darah
    Mempunyai KKM
    Ada SPF50 yang mampu melindungi 
    kulit dari Sinaran UV Berbahaya
    Mempunyai Vitamin E yang mampu Merawat , 
    Melembab serta Memudarkan Parut pada wajah.
    Tidak berminyak , Tidak Bertompok walaupun Berpeluh
    Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut
    Hasil solekan gebu,flawless dan glowing
    Tahan sehingga 16 Jam

    Cara Penggunaan BLV Pinky Glow Foundation :
    Cuci muka dari kotoran / Minyak.
    Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... 
    Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
    Boleh gunakan span basah / jari untuk
    ratakan foundation di wajah
    Pakai sedikit bedak 
    (untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama)
    Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!


    TESTIMONI BLV PINKY GLOW FOUNDATION









    Add to Cart
    RM42.00
  • NUDE CONCEALER BASE MURAH






    Yang mencari2 concealer murah tp hasil macam concealer harga beratus, NUDE CONCEALER BASE ni ade jawapan die.. Concealer baru dari nafura. Hasil nye memang flawless. Apply bawah mata memang hilang segala pigmentation, dark circle, kulit kusam segala. Melekat sampai ke petang !

    Concealer ni sgt ringan dan sesuai utk highlight dibawah mata, tulang hidung dan tulang pipi dan sesuai juga utk menutup cela (jerawat & jeragat)

    Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, contohnya 
    •  Jerawat
    • Bekas jerawat
    •  Noda hitam
    • Lingkaran hitam bawah mata
    •  Scar atau parut ringan
    • Sebahagian dari garis halus

    Add to Cart
    RM53.00
  • BB MOLLY DOLL CREAM HARGA MURAH DAN ORIGINAL



    BB CREAM anda berminyak, bercapuk, tidak tahan lama dan merekah? Bertukar lah kepada MOLLY BB DOLL hari ini..
    Kini formulasi diperbaharui dengan pertambahan kolagen dan minyak badam, ia bukan sahaja
    menutup cela dan parut, tapi membantu menghalus, menyemaratakan tona malah mampu 
    meremajakan semula kulit si pemakai!

    ✿ KEISTIMEWAAN MOLLY BB DOLL CREAM ✿ 
    ♥ Tidak berminyak dan tahan sehingga 18 jam! 
    ♥ Semua dalam satu krim. Tidak perlu lagi pelembab, krim jerawat, pelindung UV dan krim pencerah lain untuk wajah 
    ♥ Penambahan KOLAGEN membantu kulit anjal dan tegang sentiasa. 
    ♥ Mengandungi GLUTATHIONE untuk mencerahkan kulit 
    ♥ Bertekstur halus. Hanya sedikit calitan mampu menyamaratakan tona kulit, dan tampil segar bermaya. 
    ♥ Mengekalkan kelembapan kulit yang optimum, mengurangi minyak, jerawat, parut dan kesan penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat. 
    ♥ Meningkatkan keanjalan kulit, mengurangi lingkaran gelap dan kantung di bawah mata. 
    ♥ Tampil cantik hanya dengan 1 minit. 
    ♥ Anti rekahan dan anti penuaan. 
    ♥ Tidak perlu pakai bedak untuk kesan glowing. 
    ♥ Membantu mengecilkan pori-pori terbuka dan merawat tekstur kulit. 
    ♥ Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal. 
    ♥ Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin. 
    ♥ Menjadikan kulit halus, licin dan gebu. 
    ♥ Mempunyai SPF50 untuk pelindungan UV, punca kulit rosak, kering dan kusam. 





    TESTIMONI PENGGUNA MOLLY BB DOLL CREAM




     
    Add to Cart
    RM35.00
  • Charms Foundation Malaysia

     
    Charms Foundation Malaysia
    Charms adalah pelindung asas (Foundation) yg diperlukan oleh kulit kita supaya ianya terlindung dari sinar UV yang membahayakan yang sangat unik di mana ianya menggabungkan COLLAGEN dan APPLE STEMCELL di dalamnya.
    Ianya juga digunakan untuk menyerlahkan lagi kulit wajah dengan menutup cela2 agar kulit nampak lebih bersinar dan bersih.
    
    Charms Foundation mempunyai 4 tona warna pilihan iaitu:


       

    - Sandy Pretty (20gm) - Kulit sand 
    - Natural Beauty (20gm) - sawo matang
    - White Dolly (20gm) - kulit cerah
    - White Fairy (20gm) - paling cerah
    ------->> Tahan hampir 2 bulan! <<------ 
    .
    Di antara fungsi2 Charms Foundation:
    ✨Foundation yg menutup cela2 di wajah agar kelihatan flawless!
    ✨Membantu Mencerahkan kulit
    ✨Membantu Menegangkan kulit
    ✨Membantu menganjalkan kulit
    ✨Anti Jerawat



















    Add to Cart
    RM59.00
  • ​ UV KRIM 5g NURRAYSA



     FUNGSI & KELEBIHAN UV KRIM 
    •  Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

     CARA PENGGUNAAN UV KRIM NURRAYSA
    •  Selepas menggunakan Serum, sapu UV Krim ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.
     





     

    BERMINAT??

    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500
    WASSAP ADMIN : 019-7638500

    Add to Cart
    RM39.00
  • MN FOUNDATION 4 IN 1 MURAH DAN ORIGINAL



    Fungsi dan Kelebihan:
    • Membentuk wajah supaya lebih seimbang
    • Warna tahan lama
    • Mudah dibawa
    • Rasa ringan di muka
    • Warna sesuai untuk semua jenis kulit
    • Murah dan menjimatkan
    • Tidak berminyak


    TEKNIK  MEMAKAI MN FOUNDATION 4 IN 1



    Add to Cart
    RM10.00
  • CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM MURAH DAN ORIGINAL

    CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM
    - Hanya TEKAN & OLESKAN
    - FORMULASI : Moist Cake + Ampul
    - Tidak perlulah gunakan pelembap sebelum bedak asas
    - Tidak perlulah guna jari atau tangan
    - Hanya 2 minit untuk siapkan solekan
    - Tidak melekit
    - Tahan lama sehari 24 jam
    - Roller span senang dibuka untuk dicuci
    - Lebih rata
    - Lebih bersih
    - Muka licin dan GLOWING
    - SPF 50/PA+++
    - COLLAGEN + L-GLUTATHIONE
    - AMPOULE PLUS

    2 warna:
    - No.1 Light Beige
    - No.2 Honey Beige

    Made in Korea 20g


    TESTIMONI CHRISZEN ROLLER MOIST





    Add to Cart
    RM48.00
Per Page      1 - 20 of 21