PAKEJ JIMAT

Sort By:  
  • AQ CHANTIQUE SET KOMBO "I NEED YOU"


    AQ CHANTIQUE SET KOMBO "I NEED YOU" UNTUK PINKY, SEKATAKAN KULIT, HILANG JERAGAT DEGIL & GLOWING

    Nampak  x? Nampak x? 

    Hakak ni bakal melenyapkan JERAGAT DEGIL die slps bbrp kali pemakaian AQ CHANTIQUE KOMBO"I NEED YOU" SET. 

    Ingat ye..lepas jeragat dah hilang mesti maintain jaga muka..jgn bila dah lenyap..langsung 
    xnak jaga..Macam kita jaga gigi kita..nak bg putih n bersih kt gosok hari2..kenapa bila 
    dah putih dan bersih kt masih gosok? Kan dah bersih..xpayahla gosok dah.. sebabnya hari3 
    kt makan kan..hari2 dik non..bukan sekali sekala je makan..sama jgk mcm kulit..hari2 kt 
    terdedah dgn cahaya matahari la..habukla..jerebu la..mana tak kulit muka tu kotor.. berjerawat..berjeragat.. Cepat2 order AQ CHANTIQUE yg lain dr yg lain ni..


    KLIK TESTIMONI DI SINI : 

    https://www.aqchantique.com/pages/testimoni-skincare

    WHATSAPP SEKARANG  +6019 7638500 

    Add to Cart
    RM165.00
  • AQ CHANTIQUE SET KOMBO "I LIKE YOU"


    AQ CHANTIQUE SET KOMBO  "I LIKE YOU" UNTUK JERAGAT/ JERAWAT DAN PARUT


    ALHAMDULILLAH
    Tak make up pun cantik, kulit glowing jer

    Rahsianya penangan KOMBO I LIKE YOU SET!


    sekali pakai, terus SUKA KEWTAT KEWTAT uoollss..
    Tak make up pun dah cantik, make up lagi cantik
    Rugi uolls tak mencuba kerana

     Kulit muka akan kelihatan awet muda seawal 7 hari 
     Mengecilkan pori terbuka 
     Mengecutkan jerawat 
     Memudarkan parut jerawat 
    Menghilangkan white/blackheads
     Mengurangkan minyak pada kulit
     Mencerahkan kulit kusam/gelap/burn
     Menegangkan kulit & mengurangkan garis halus
     Memperbaiki tona tidak sekata 
     Mengurangkan jeragat/pigmentasi 
     Tanpa pengelupasan
     Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (bagi yang tiada masalah kulit)

    Alhamdulillah dengan hanya 300 box minggu pertama telah di jual..

    KLIK TESTIMONI DI SINI :

    https://www.aqchantique.com/pages/testimoni-skincare 

    WHATSAPP SEKARANG : +6019-7638500 

    Add to Cart
    RM160.00
  • AQ CHANTIQUE SET KOMBO " I MISS YOU"


    AQ CHANTIQUE SET KOMBO " I MISS YOU" UNTUK  JERAWAT / JERAGAT / PARUT / LIANG ROMA BESAR / PINKISHKAN KULIT

     "Sehari tak bersama dengan awak, rindu rinduan saya dengan KOMBO SET I MISS YOU ni !! Tak keruan"

    UNTUNGLAH MUKA DAH GLOWING”

    "Saya dh cb mcm2 produk, tp muka kusam jgk, jerawat tak pyh ckpla. ckp putih tak putih pun. muka makin gelap, berminyak, pakai foundation pun nmpk tompok2 sbb saya keje byk terdedah pd cahaya matahari
    . Saya rs stress sgt. Duit dh byk abis. saya perg klinik specialist muka, doct ckp sekali suntik dkt RM500 tp kena dtg bbrp kali. saya tak mampu. Semasa bercuti sy trrjumpa kwn lama. Saya hampir2 tak cam , selim n mukanya glowing, parut jerawat kt muka dia yg lama dh xde? Sy tnya apa rahsia dia? Saya teruja dgr citer dia. Slps 3 hari, mmg betul ckp dia saya mcm x percaya, jerawat kecut, myk kt muka dh krg, muka glowing sgt!!! baru 3 hari!!” - fasya kl

    KLIK TESTIMONI DI SINI : 
    https://www.aqchantique.com/pages/testimoni-skincare 

    CE2PATTT ORDER HARI INI!!

    WHATSAPP SEKARANG : +6019-7638500 (ADMIN) 

    Add to Cart
    RM235.00
  • AQ CHANTIQUE MAGIC SET KOMBO "I LOVE U"


    SET KOMBO " I LOVE U" - FLAWLESS & BABY FACE
    Nak nangis tengok awak cantik sangat 
    Dah sebula guna AQ Chantique 
    Betul-betul dah jatuh cinta dengan produk ni, tak nak tukar yang lain….SUPERB SGT 

    Dah tak RISAU lagi Kalau keluar rumah takpakai Mekap. Sebb dengan bantuan
    KOMBO I LOVE YOU SET by Aq'chantique xpakai makeup pon org tegur kulit glowing" 
    Sekarang nk miliki kulit yg sihat cerah halus tanpa jerawat dan jeragat bukan perkara mustahil 

    Terbukti AQ CHANTIQUE LIMITED kerana ia dapat membantu : 
    Meremajakan kulit 
    wajah cerah kemerah-merahan 
    Mengecilkan pori-pori di wajah dan menanggalkn blackhead kulit wajah semakin flawless gebu seolah olah memakai mekap
    Membuat kulit kelihatan bersinar 
    Meratakan lubang bekas jerawat 
    parut pudar dan slowly akan hilang 
    Menghilangkan jeragat 
    So far Rata2 dpt kesan positif. Yg penting kene teratur.. Kami bukan jual produk shj Tp akan guide uoalls sampai berjaya dptkn skin yg diidamkan.. Cust kami semua amat berpuas Hati.. Free consultation. Jgn segan2 bertanya.. khas untuk customer Aq Chantique shj. 

    Kenapa kami yakin dengan SkinCare Aq Chantique ?? »»beribu set da terjual alhamdulillah ramai yg serasi dan dapatkn skin yg diidamkan 

    KLIK TESTIMONI DI SINI : https://www.aqchantique.com/pages/testimoni-skincare 

    CEPATTT BERTINDAK 
    WHATSAPP SEKARANG : +6019-7638500

    Add to Cart
    RM220.00
Per Page      1 - 4 of 4