28 April 2022

Vitamine care îmbunătățesc viața sexuală

Vitamine care îmbunătățesc viața sexuală să-i cunoască

Pentru a funcționa corect, organismul are nevoie de o varietate de vitamine și minerale. Pe vitamine se pot baza bărbații cu anumite probleme sexuale sau pur și simplu cei care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale. Vitaminele sunt sigure și eficiente în a-i ajuta pe bărbați. Cu toate acestea, efectele secundare pot afecta calitatea vieții. De aceea, este important să le luați numai sub supravegherea unui specialist.

vitamine care

1. Vitamina B3 Vitamina B3 - Acidul nicotinic este o vitamină care ajută la scăderea colesterolului din sânge și la îmbunătățirea funcției erectile pentru pacienții cu disfuncții moderate până la severe. Vitamina B3 stimulează producția de hormoni sexuali, astfel încât bărbații pot experimenta o creștere a potenței lor. De asemenea, ajută la reglarea somnului, care este esențial pentru o bună sănătate și pentru buna funcționare a organelor vitale. Unele efecte secundare pot apărea în cazul tratamentelor pe termen lung. Apariția de pete pe piele Posibile tulburări de vedere Guta poate fi o afecțiune gravă. Greață și vărsături.

2. Vitamina C Vitamina C - Acidul ascorbic protejează organismul și întărește sistemul imunitar. De asemenea, susține căile biochimice care conduc la eliberarea oxidului nitric, care este crucial pentru creșterea fluxului sanguin și obținerea erecțiilor sexuale. Acest tratament este recomandat în special pentru cei care sunt mai în vârstă și au dificultăți în obținerea unor erecții puternice. Vitamina C este o vitamină care îmbunătățește vascularizarea organului masculin și determină erecția. La celălalt capăt al acestui spectru există efecte secundare care pot interfera cu activitățile zilnice. Greață și vărsături Apariția pirozisului Dureri de cap Posibilitatea de a dezvolta pietre la rinichi Diareea

3. Vitamina B9 Acidul folic este vital atât pentru fixarea sarcinii femeilor, cât și pentru stimularea producției de testosteron. Un bărbat cu un nivel scăzut de vitamina B9 în organism este unul care are un libido scăzut. Este o persoană care este mereu obosită, apatică și neinteresată să facă sex. Vitamina B9 poate fi obținută din alimente precum ouăle și bananele, sau prin suplimente alimentare. În această situație pot apărea efecte secundare precum gaze, balonare, somn de proastă calitate sau senzații de depresie. Un studiu din 2020 a constatat că suplimentarea cu acid folic (vitamina B9) poate fi o parte utilă în tratarea disfuncției erectile. Toți cei 50 de participanți au înregistrat o oarecare îmbunătățire a simptomelor lor.

Aportul de vitamine este vital pentru organism. Cu toate acestea, nu există suficiente studii care să dovedească o eficacitate de 100% în îmbunătățirea vieții sexuale prin creșterea potenței și vindecarea ejaculării premature.

Related articles