7 April 2022

Ceai pentru eliminarea parazitilor

Deși paraziții intestinali sunt comuni la copii, aceștia pot fi găsiți și la adulți. Agenții patogeni din stomacul uman pot avea efecte adverse asupra nutriției, absorbției micronutrienților, greutății corporale și apetitului. Consultarea medicului este necesară dacă bănuiți că aveți o infestare cu viermi. Acesta va prescrie, de obicei, un tratament de deparazitare în funcție de simptomele și vârsta pacientului. Există tratamente holistice și pe bază de plante care pot fi folosite pentru a preveni înmulțirea paraziților intestinali.

Ceai pentru eliminarea parazitilor

Remedii naturale pentru paraziții intestinali

Deși paraziții intestinali pot cauza probleme grave de sănătate, este aproape imposibil să îi împiedicăm să intre în corpul nostru. Aceștia pot fi găsiți în alimente și în apă, mai ales dacă igiena nu este bună. După ce au consultat un specialist, persoanele care au fost diagnosticate cu paraziți intestinali pot folosi și următoarele 7 remedii naturale pentru viermi intestinali: Usturoi: 2 căței de usturoi zdrobiți în jumătate de cană de lapte cald. Se bea pe stomacul gol pentru a trata viermii Acest lucru trebuie făcut timp de cel puțin o săptămână. - Semințe de dovleac: Puneți 2 linguri de semințe de dovleac curate în 3 căni de apă clocotită. Se lasă să fiarbă timp de 30 de minute, apoi se lasă să se răcească. Infuzia de dovleac trebuie consumată rece. Uleiul de oregano nu este recomandat copiilor mai mici de 12 ani. Uleiul are un efect benefic asupra digestiei, precum și asupra sistemului imunitar. Cel mai frecvent se administrează sub formă de capsule. - Ulei de semințe negre: Acest ulei are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar și un efect de întărire a florei intestinale. Îl puteți lua fie sub formă de capsule, fie crud. - Suc de varză albă: O dietă cu suc de varză albă timp de aproximativ două luni se poate dovedi a fi o modalitate excelentă de a elimina paraziții. Beți un pahar de lapte și 1 lingură de șofran timp de 3 zile consecutive. - Morcovi: Mâncați 2 morcovi rași pe stomacul gol. Veți posti timp de o săptămână și apoi veți mânca morcovii până la prânz.

Ceai pentru paraziți intestinali

Ceaiurile sunt un alt remediu natural pentru paraziții intestinali. Acestea se prepară cu plante precum cimbru și Alium Ursinum, precum și cu Polipodium Vulgare Worwood și coada de soricel. Aceste ceaiuri au calități antiparazitare și pot fi deosebit de eficiente în eliminarea paraziților intestinali adulți. Aceste ceaiuri pot fi luate în cantități mici, zilnic, pentru a menține un intestin curat. Cu toate acestea, ele pot fi folosite și pentru a trata o infecție confirmată cu gandacii Lyme sau alți paraziți intestinali, cum ar fi oxiurii și giardia. Înainte de a bea aceste ceaiuri, femeile însărcinate, mamele care alăptează și copiii trebuie să consulte un specialist. Mai jos sunt câteva exemple de tratamente pentru paraziții intestinali sub formă de ceai. De asemenea, discutăm despre principalele lor proprietăți. Ceai de cimbru pentru tratarea paraziților intestinali Cimbrul a fost folosit de secole ca o plantă medicinală puternică pentru a trata multe afecțiuni. Efectele stimulatoare ale ceaiului de cimbru asupra sistemului digestiv pot fi combinate cu proprietățile antivirale, parazitare și antibacteriene. Aceste uleiuri esențiale sunt extrem de puternice și pot fi dăunătoare pentru paraziți. Ceai de hrean pentru tratarea paraziților intestinali Ceaiul de hrean este un alt tratament pentru paraziții intestinali. Este o plantă care are calități antiparazitare excelente. Preparare: Se aduce 1 litru de apă la fierbere și se adaugă 4 linguri de frunze uscate de hrean. Se lasă la infuzat timp de 5 minute și se strecoară. Puteți bea apoi 2 până la 3 căni pe zi. Artemisia apsinthium: Ceai de pelin Singurul tratament naturist pentru eliminarea paraziților intestinali este coada-șoricelului. Absintul a fost folosit pentru a trata paraziții intestinali încă din cele mai vechi timpuri. Această infuzie poate fi folosită pentru a elimina giardia, oxiuri sau ascarizi, precum și alți paraziți intestinali. Datorită amărăciunii sale, ceaiul de pelin ajută la respingerea paraziților intestinali și la expulzarea lor. Pentru a face infuzie de pelin, adăugați câteva frunze de pelin în apă clocotită și beți 2 sau 3 pahare pe zi. Este esențial ca pelinul să fie consumat în cantități foarte mici, nu mai mult de trei ori pe zi, și nu mai mult de trei săptămâni la rând. Cel mai bine este să luați pelin sub supravegherea unui specialist. Acesta va stabili dozele adecvate în funcție de gravitatea infecției cu viermi intestinali.

Related articles