5 April 2022

Oxiuri tratament medicamentos - pastile

Pastile pentru oxiuri

Există multe medicamente pentru oxiuri, dar există unele riscuri. Costul acestor medicamente este ridicat și nu sunt sigure pentru a fi administrate copiilor. Există un medicament pe bază de prescripție medicală numit mebendazol care este eficient împotriva acestui parazit. Mebendazolul este un antibiotic care este disponibil sub formă de pilule și costă câțiva dolari pe pilulă. Acesta nu trebuie administrat copiilor fără supravegherea unui medic.

Cele mai eficiente pastile pentru oxiuri sunt disponibile fără prescripție medicală. Atunci când luați un medicament fără prescripție medicală, asigurați-vă că urmați întocmai instrucțiunile. Instrucțiunile pentru fiecare pastilă pot varia. Citiți întotdeauna prospectul de informare a pacientului și urmați-le cu atenție. Instrucțiunile vă vor ajuta să decideți cum să utilizați medicamentul. Este posibil să trebuiască să luați pastila cu sau fără alimente. Pentru copii, puteți amesteca medicamentul și cu suc de fructe sau lapte. Nu trebuie să luați un laxativ împreună cu acesta.

De asemenea, este important să citiți cu atenție eticheta înainte de a utiliza orice medicament fără prescripție medicală. Dacă aveți simptome de oxiuri, trebuie să luați pastila de două ori pe zi. Ar trebui să urmați întocmai instrucțiunile din medicament. Medicamentul trebuie luat cu sau fără alimente. Cu toate acestea, unele medicamente pot fi luate și cu lapte sau suc de fructe. Pacientul trebuie să urmeze instrucțiunile întocmai. Dozajul trebuie urmat îndeaproape. Se recomandă să luați medicamentul cu sau fără alimente. Este posibil să fie nevoie să luați și laxative.

pastile pentru oxiuri

Oxyuri Tratamentul medicamentos

Oxiurile sunt larvele a trei tipuri de viermi paraziți, Enterobius anthropopitheci, Enterobius vermicularis și Oequi. Viermii sunt monoxeni, ceea ce înseamnă că ciclul lor de viață are loc în interiorul unei singure gazde. Oequi se răspândesc prin contactul cu diferite obiecte și alimente, iar ouăle lor sunt mobile. Prin urmare, paraziții sunt adesea dificil de tratat, deoarece nu există un tratament medicamentos eficient.

Paraziții se găsesc la rozătoarele de laborator și provoacă unguent perianal. Diverse medicamente au fost utilizate pentru tratarea oxiurilor. Cu toate acestea, multe dintre aceste tratamente au eșuat deoarece au fost ineficiente sau au avut alte riscuri asociate cu ineficiența lor. Unele medicamente aveau marje de siguranță înguste sau au fost eliminate din considerente din cauza unor preocupări legate de utilizările specifice ale animalului. Un astfel de medicament este fenbendazolul, care are o acțiune adulticidă, larvicidă și ovicidă.

Larvarii viermi au nevoie de corpul uman pentru reproducere. Se maturează în colon și duodena și se elimină saua după depunere. Este un parazit ectopic, care se găsește în fecale. Aceștia sunt invazivi și adesea fatali. Ei provoacă infecții anale și trebuie tratați cât mai repede posibil. Se știe că eficacitatea fenbendazolului variază în funcție de sensibilitatea individuală.

Pacienții cu infecție patentă cu O equi pot prezenta semne de frecare a cozii și automutilare, precum și anomalii ale tractului respirator. Constatările clinice de laborator pentru această boală sunt, de obicei, neremarcabile. Din acest motiv, tratamentul oxiurii trebuie să fie determinat prin examinarea microscopică a ouălor. Cel mai frecvent medicament antihelmintic pentru tratarea acestui parazit este benzimidazolul. Acest medicament este foarte eficient și este, de asemenea, foarte rentabil.

Riscurile oximedicinei

Deși există mai multe beneficii ale oxicodonei, trebuie să fiți conștienți și de riscurile sale. Consumul excesiv poate duce la dependență și supradozaj, iar medicamentul creează dependență. Dacă luați prea mult, puteți dezvolta un obicei și riscați să faceți supradozaj. Există și alte efecte secundare potențiale, inclusiv sedare și moarte. Pentru a preveni supradozajul, medicul dumneavoastră ar trebui să vă prescrie oxicodonă doar atât timp cât este necesar.

Acest medicament nu este sigur de utilizat pe termen lung. Utilizarea excesivă poate duce la dependență și la creșterea riscului de malformații congenitale la copii. Femeile care sunt însărcinate ar trebui să discute cu furnizorul lor de servicii medicale despre riscuri. Utilizarea acestui medicament ar trebui să fie necesară numai atunci când există o necesitate medicală. Cele care sunt fertile și care iau acest medicament nu trebuie să alăpteze, deoarece oxicodona trece prin laptele matern. Pacienții care au o tulburare de dependență de opioide trebuie să discute aceste riscuri cu medicul lor înainte de a începe tratamentul.

Persoanele care sunt însărcinate trebuie să discute cu medicul lor despre riscurile acestui medicament. Acesta poate provoca malformații congenitale și poate crește riscul de dependență. Cei care au un istoric de abuz de substanțe ar trebui să ia în considerare utilizarea unei metode de control al nașterii. În plus, nu se recomandă ca femeile însărcinate să alăpteze în timp ce iau oxymedicine. Dacă mama a luat acest medicament pentru o perioadă lungă de timp, copilul poate dezvolta simptome de sevraj. Pentru a evita aceste riscuri, femeile nu trebuie să utilizeze acest medicament în timpul sarcinii decât dacă este absolut necesar.

Related articles