Această problemă este frecventă la adulți, iar stilul de viață modern este adesea de vină. Și copiii se pot confrunta cu hemoroizi, chiar și la o vârstă fragedă.
Există mai multe motive:
Părinții care au avut probleme cu hemoroizii pot avea, de asemenea, o șansă mare ca copilul lor să moștenească această afecțiune. Încă de la începutul vieții lor, unii bebeluși dezvoltă hemoroizi. Aceștia se pot mări și pot provoca mai mult disconfort la trecerea scaunului.
Sângerarea rectală, disconfortul și mâncărimea în regiunea anală sunt cele mai frecvente simptome. În cazul în care copilul prezintă sângerări, acesta trebuie să meargă imediat la medic. Acest lucru ar putea indica alte probleme de sănătate. Disconfortul unui copil atunci când stă pe toaletă pentru perioade lungi de timp ar putea fi, de asemenea, un semn de hemoroizi. Copiii mici ar putea să nu meargă la baie dacă au această senzație. Hemoroizii externi se caracterizează prin formațiuni ale anusului. Acesta este un semn că copilul dumneavoastră ar trebui să fie trimis la un medic pentru tratament.
Medicul examinează anusul pentru a determina dacă există semne de hemoroizi. El poate folosi un proctoscop sau un alt instrument care îi permite să pătrundă în interiorul anusului pentru a diagnostica hemoroizii interni. Medicul poate recomanda o colonoscopie dacă suspectează că există alte probleme.
Există multe tratamente disponibile. Medicul vă va sfătui pe care să îl folosiți. Băile calde pot fi folosite pentru a reduce disconfortul. Evitați folosirea săpunului și păstrați regiunea anală curată. Puteți folosi comprese cu gheață și comprese reci pentru a calma zonele dureroase.
Iată câteva lucruri de care ar trebui să țineți cont:
© Copyright BeautieSecret. All Rights Reserved.