22 June 2022

Pastilele de somn instantaneu funcționează?

Pastilele de somn instantaneu funcționează?

Dacă sunteți în căutarea unor pastile de somn instant pentru a vă ajuta să dormiți, poate vă întrebați dacă acestea funcționează. Veți găsi multe efecte secundare pozitive și negative ale acestor somnifere și puteți chiar obține o rețetă de la un medic pentru aceste medicamente. În acest articol, vom discuta câteva dintre efectele secundare negative ale somniferelor instant și cum le puteți evita. Dar, înainte de a vă grăbi la farmacia locală pentru a cumpăra aceste pastile, ar trebui să aflați mai multe despre efectele lor.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale somniferelor este că nu tratează cauza care stă la baza insomniei. Pe lângă faptul că sunt un stimulent, acestea au și un efect sedativ ușor. A lua somnifere este similar cu a lua Tylenol pentru a vindeca o febră fără a ști ce a cauzat-o în primul rând. Alte cauze potențiale ale problemelor de somn sunt stresul scăpat de sub control, prea puține exerciții fizice și depresia. Din păcate, majoritatea somniferelor instant nu abordează cauzele acestor probleme.

Alte somnifere conțin melatonină, un hormon natural care ne reglează ciclul somn-veghe. Melatonina este crescută în timpul întunericului și scade pe măsură ce îmbătrânim. Cu toate acestea, multe dintre somniferele conțin melatonină, ceea ce este cel mai bine pentru persoanele care suferă de tulburări de somn cu ritm circadian. Deși este comercializat ca un ajutor pentru relaxare, medicii nu știu dacă melatonina este eficientă în tratarea oricărui alt tip de tulburare de somn.

Pastile de somn cu acțiune rapidă

Dacă suferiți de insomnie, poate doriți să luați în considerare administrarea unuia dintre numeroasele somnifere cu acțiune rapidă disponibile pe piață. Aceste pastile acționează prin blocarea unui hormon din corpul dumneavoastră care declanșează somnul. Cu toate acestea, ele pot provoca somnolență în timpul zilei și s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru insomnia cronică. Pentru a reduce aceste riscuri, ar trebui să așteptați până când ați terminat activitățile de seară înainte de a lua una. În acest fel, puteți dormi bine și vă puteți trezi odihnit și odihnit a doua zi dimineața.

Unele efecte secundare ale somniferelor cu acțiune rapidă pot include somnolență și amețeli. Alcoolul poate crește efectele sedative ale somniferelor, așa că nu trebuie să beți alcool în timp ce luați unul dintre aceste somnifere. Dacă beți alcool în timp ce luați unul dintre aceste somnifere, ați putea avea amețeli, confuzie și leșin. De asemenea, alcoolul vă poate face mai predispus la convulsii, deoarece efectele medicamentelor pot interfera cu respirația dumneavoastră.

Potențialul de dependență al somniferelor cu acțiune rapidă este real. Mulți oameni raportează succese în tratarea insomniei pe termen scurt cu ajutorul acestora. Numai în 2011, au fost eliberate aproximativ 38 de milioane de rețete pentru Ambien. Cu toate acestea, în ciuda faptului că majoritatea oamenilor nu sunt dependenți de somnifere, este important să rețineți că toleranța și dependența se pot dezvolta pe măsură ce le luați mai des. Unii oameni spun chiar că medicul lor le-a spus acest lucru. În plus, dacă nu reușiți să adormiți după ce ați luat un somnifer cu acțiune rapidă, poate fi momentul să solicitați asistență medicală.

Related articles