2 June 2022

Pericolele pastilelor de somn

Pericolele pastilelor de somn

Întrebarea dacă somniferele sunt sigure este una comună. Aceste medicamente sunt medicamente hipnotice, cunoscute și sub numele de soporifice. Funcția lor principală este de a induce somnul și de a ameliora insomnia. Din păcate, există unele efecte secundare grave ale somniferelor. Totuși, înainte de a apela la aceste medicamente, ar trebui să vă gândiți dacă sunt potrivite pentru dumneavoastră. Citiți în continuare câteva informații importante despre pericolele somniferelor. Răspunsul la întrebarea dumneavoastră s-ar putea să vă surprindă.

Dacă suferiți de insomnie cronică, cel mai bun mod de a obține un somn odihnitor este să abordați cauzele profunde. În timp ce somniferele pot oferi o soluție temporară, este mai bine să identificați cauza principală a problemei și să o abordați înainte de a recurge la somnifere. Dr. Zee avertizează că a lua somnifere pentru tulburările de somn este ca și cum ai lua un Tylenol fără să știi care este cauza. Există multe cauze ale problemelor de somn, inclusiv prea puține exerciții fizice, stresul scăpat de sub control și depresia. Somniferele nu pot aborda aceste cauze și, prin urmare, nu sunt foarte eficiente pentru a le aborda.

Unele efecte secundare ale somniferelor includ afectarea coordonării motorii, afectarea echilibrului, confuzie și sedare. De-a lungul timpului, somniferele pot înceta să mai funcționeze complet și îl pot face pe utilizator să se simtă somnoros tot timpul. Deoarece drogul poate deveni o obișnuință, oprirea utilizării acestuia poate provoca simptome de sevraj. Prin urmare, înainte de a lua orice somnifere, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un alt furnizor de asistență medicală. Dacă nu vă simțiți somnoros în timpul zilei, încercați să faceți câteva schimbări în stilul de viață.

Related articles