8 May 2022

Cum să evaluați rezultatele dietei ketogenice

Cum să evaluați rezultatele dietei ketogenice

Câțiva dintre voi s-ar putea să vă întrebați cum să evaluați rezultatele dietei ketogenice. În timp ce mulți oameni vor vedea o pierdere în greutate dramatică, alții nu vor vedea niciun rezultat. În acest articol, Will Tennyson urmează dieta ketogenică timp de o săptămână și îi testează eficiența în ceea ce privește pierderea în greutate. El urmează o împărțire macro tipică a dietei keto de 70 la sută grăsimi, 20 la sută proteine și 10 la sută carbohidrați. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre dieta ketogenică și rezultatele acesteia!

În timp ce urmăriți rezultatele dietei ketogenice, poate fi puțin descurajant atunci când nu vedeți niciun rezultat în primele câteva săptămâni. Fiți sinceri cu voi înșivă și stabiliți obiective realiste. Fiind sinceră cu privire la progresul tău, vei fi mai motivată să continui și să vezi rezultate! Asigurați-vă că vă monitorizați regulat cetonii din sânge. Acest lucru vă va permite să vă măsurați progresul și să faceți ajustări atunci când este necesar. Folosirea unei scanări corporale sau a testării hidrostatice a grăsimii corporale vă va oferi o imagine clară a progresului dumneavoastră.

dietei ketogenice

Respectarea planului este esențială dacă doriți să vedeți rezultate. În timp ce dieta ketogenică poate dura ceva timp pentru a obține rezultate, puteți menține dieta pe termen lung dacă aveți de gând să o păstrați. Un plan pe termen lung este cel mai bun, deoarece va oferi un efect mai durabil. Dacă nu sunteți sigur de cât timp va dura să vedeți o schimbare în greutatea dumneavoastră, discutați cu cineva care a implementat cu succes dieta keto și a avut rezultate pozitive.

Este important de reținut că faza inițială a dietei keto nu este lipsită de efecte secundare. De fapt, unele persoane au experimentat infama gripă keto - un set de simptome de scurtă durată. Cu toate acestea, aceasta este doar adaptarea organismului la noua sursă de combustibil și tranziția la modul de ardere a grăsimilor. Indiferent care ar fi cazul, merită timpul și efortul pentru a obține rezultatele pe care le căutați.

Odată ce ați intrat în cetoză, ar trebui să vă așteptați să pierdeți aproximativ două kilograme pe săptămână. Veți observa un sentiment de iluminare care vă va face să vă simțiți mai puțin înfometați. De asemenea, veți constata că mâncați mai puțin, ceea ce face ca metabolismul să fie mai rapid. De asemenea, ar trebui să vă pierdeți pofta de carbohidrați. Pe tot parcursul procesului, vă veți simți mai energic și mai plin de energie, ceea ce este excelent pentru obiectivele dumneavoastră. Veți observa, de asemenea, o diferență notabilă în compoziția corpului dumneavoastră.

Pe măsură ce vă apropiați de obiectivul de a deveni o persoană adaptată la keto, veți observa că începeți să pierdeți din greutatea apei și din grăsime. În funcție de cât de sever începeți, puteți pierde până la cinci kilograme într-o lună. Cu toate acestea, nu ar trebui să te concentrezi prea mult pe pierderea în greutate, deoarece corpul tău va deveni mai eficient la arderea grăsimilor. Pentru a experimenta cele mai spectaculoase rezultate, va trebui să mâncați sănătos și să dormiți mult.

O concepție greșită comună despre keto este că alimentele proteice sunt rele pentru tine. Organismul poate descompune alimentele proteice în glucoză, ceea ce subminează orice efort de a limita aportul de carbohidrați. Unele persoane pot avea probleme gastrointestinale și disconfort gastric în timpul dietei keto. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea alimentelor proteice conțin aminoacizi, care sunt transformați de organism în glucoză. Indiferent de beneficii, este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice nou program de dietă. Este posibil să nu puteți obține aceleași rezultate ca cele așteptate.

Related articles