Okaya Foundation, Wajah Glowing Flawless

  • Availability: In Stock
  • RM65.00

Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak). Tahan lama sehingga 12 jam. Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat serta tidak bercapuk walaupun berpeluh. Spf 30 melindungi c...

Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak). Tahan lama sehingga 12 jam. Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat serta tidak bercapuk walaupun berpeluh. 

Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya. Cerah, gebu, shining dan berseri sepanjang hari dan mesra solat. Produk ini bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya.

Kelebihan Produk ini dapat menutup cela, parut, jerawat dan jeragat. Boleh dijadikan alas mekap serta Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan


CARA PENGGUNAAN OKAYA FOUNDATION

Calit-calit je macam foundation biasa. Yang penting tahan berbulan-bulan. Guna tanpa was-was.


TIPS KULIT SENTIASA FLAWLESS

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia yang boleh merosakkan muka anda. Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.

Amalkan campuran serbuk teh dan madu. Buat seperti scrub dan juga boleh disapu pada lengan dan leher. Wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan pengeluaran sebum minyak. Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam, masker bedak sejuk dan madu. Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan madu dan buatkan seperti mask di wajah. Lakukan selama 30 minit 

Sebelum tidur dan bilas dengan air. Masker putih telur atau pati timun. Kisar pati timun dan buatkan seperti masker pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air. Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat. Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


PANTANG LARANG OKAYA FOUNDATION

Tiada pantang larang keras untuk hasil yang baik. Amalkan gaya hidup sihat dan Kurangkan makanan tidak berkhasiat serta Lemak tinggi, berminyak, minuman keras, minuman bergas.  Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


 MORE INFO : 

 WASSAP ADMIN : 019-7638500

 WASSAP ADMIN : 019-7638500

 WASSAP ADMIN : 019-7638500

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products