22 April 2022

Importanța potenței în viața unui bărbat

Importanța potenței în viața unui bărbat

Potrivit unor studii recente, aproximativ jumătate dintre bărbații americani se confruntă cu un anumit grad de impotență la mijlocul vieții. Impotența poate fi ușoară sau severă, dar problema rămâne o cauză majoră de jenă pentru bărbați. Studiul Massachusetts Male Aging Study (MMAS) a examinat 1.709 bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani din 11 comunități din Massachusetts. Rezultatele arată că potența sexuală a bărbaților se deteriorează într-un ritm alarmant.

Faptul că un bărbat este impotent sau nu poate fi un semn al unei probleme de sănătate subiacente. Fie că este vorba de un dezechilibru hormonal sau de unul psihologic, cel mai frecvent motiv pentru care bărbații se confruntă cu impotența este stresul. Deși termenul de "executiv suprasolicitat" poate părea un clișeu, este adevărat: bărbații care sunt supuși stresului la locul de muncă pot avea probleme în a obține o erecție. Ei transferă această presiune asupra vieții lor sexuale, făcând din actul amoros o corvoadă istovitoare.

O altă cauză care stă la baza impotenței este lipsa fluxului de sânge la nivelul penisului. Unii dintre acești factori sunt asociați cu efectele alcoolului, fumatului și supraponderalității. Un medic poate prescrie medicamente pentru a trata impotența. Impotența este o problemă serioasă care afectează atât bărbații, cât și femeile. Dacă nu sunteți sigur dacă este vorba de o problemă hormonală sau psihologică, consultați un medic pentru sfaturi.

Importanța potenței în viața unui bărbat

Ce este potența?

Atunci când vorbim despre droguri și medicamente, termenul de potență este o terminologie comună de actualitate. Cu toate acestea, se poate referi, de asemenea, la puterea reală, la mințile puternice sau chiar la simboluri religioase venerate. O bombă nucleară sau un supervulcan cu potența de a distruge un oraș important este un exemplu de ceva cu potență. De exemplu, vaccinul Phizer Covid poate ajuta la prevenirea infecțiilor, iar un supervulcan Yellowstone este capabil să distrugă o mare parte din America de Nord.

Termenul "potență" este o măsură a cantității de medicament care va determina un anumit răspuns. Un medicament foarte puternic va produce un răspuns mare la concentrații mici, în timp ce un medicament cu o potență relativ scăzută va provoca doar un răspuns mic la concentrații mari. Potența este proporțională cu două variabile: afinitatea și eficacitatea. Afinitatea unui medicament față de un receptor este un factor determinant esențial al potenței. Eficacitatea unui medicament este ceea ce provoacă o reacție, iar potența este determinată de cât de bine se leagă la acel receptor. Eficacitatea medicamentului va determina cât de puternic este acesta.

Potența medicamentului poate fi măsurată în două moduri: ca fiind cantitatea de medicament necesară pentru a produce un efect dorit sau răspunsul maxim pe care medicamentul îl poate induce. De exemplu, dacă utilizați cinci miligrame de medicament A pentru a calma durerea, acesta este de două ori mai puternic decât 10 miligrame de medicament B. Acest lucru este cunoscut sub numele de EC50. Potența poate fi măsurată în termeni absoluți, dar această metodă este dificilă și devine arbitrară, așa că cel mai bine este să se folosească potența relativă. Este mult mai ușor de determinat potența atunci când doza este derivată din utilizarea terapeutică.

Cauzele potenței scăzute

Selecția potenței a fost întotdeauna o problemă arzătoare în homeopatie. Alegerea corectă a medicamentului depinde de potența și doza remediului. În unele cazuri, medicamentele cu potențe mici nu reușesc să arate niciun efect benefic, în timp ce în altele, dau rezultate surprinzătoare și bune. Acest lucru se datorează faptului că potențele mai mici acționează, dar nu în mod perceptibil. Efectele utilizării repetate a potențelor mici pot fi resimțite, dar vor fi mai blânde decât cele ale potențelor mari.

Mulți factori psihologici contribuie, de asemenea, la o potență scăzută. Unii bărbați suferă de stres cronic, circulație sanguină deficitară și obezitate, care interferează cu performanța sexuală. Capsulele naturale pentru stimularea sănătății masculine pot ajuta la restabilirea funcției genitale normale și la creșterea rapidă a potenței la bărbați. O erecție puternică stimulează energia și îmbunătățește circulația sângelui la nivelul penisului. UltraMax Testo Enhancer conține ingrediente complet naturale dovedite a îmbunătăți potența masculină.

Pentru o lungă perioadă de timp, medicii au fost nedumeriți de ce unele medicamente au o potență scăzută, iar altele o potență ridicată. Unul dintre motive este că pacienții iau potențe mari pentru perioade prelungite de timp, mai ales dacă au o boală acută. Dar, în cele mai multe cazuri, potențele scăzute sunt rezultatul unei suprastimulări și al deshidratării. Potențele ridicate pot duce chiar la deces, situație care este foarte tulburătoare.

Din fericire, există modalități de a crește potența fără efectele secundare ale medicamentelor de mare putere. De exemplu, adăugarea a 50 de grame de scoarță la o sticlă de vodcă poate spori potența în aproximativ trei zile. Un consult de specialitate poate ajuta la identificarea infecțiilor ascunse și la prescrierea unui plan de tratament adecvat. Scoarța plantei poate fi utilizată în amelioratorii de potență pe bază de plante pentru a spori potența fără efecte secundare. Cortexul său este plin de fagocite, care reduc inflamația și oferă, de asemenea, beneficii diuretice. Administrarea de arnică înainte de mese poate ajuta, de asemenea, la restabilirea vitalității și la stabilizarea circulației sângelui.

Related articles