16 June 2022

Strong Sleeping Pills fără prescripție medicală

Strong Sleeping Pills fără prescripție medicală

Deși multe dintre cele mai bune somnifere disponibile fără prescripție medicală nu necesită prescripție medicală, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a le cumpăra. Deși puteți obține versiuni OTC de antihistaminice (cum ar fi Nytol și Sominex) de la orice farmacie, aceste produse nu sunt, de obicei, cea mai bună opțiune pentru utilizarea pe termen lung. În plus, este posibil ca acestea să nu fie la fel de eficiente ca somniferele cu prescripție medicală, deoarece organismul dumneavoastră poate dezvolta o toleranță la ele după câteva zile. În plus, există și sedative pe bază de plante, care tind să fie mai sigure și mai eficiente în timp.

 

Medicamentele Z (sau benzodiazepine) sunt, de asemenea, disponibile fără prescripție medicală. Aceste medicamente acționează prin direcționarea unor receptori specifici din creier, ceea ce reduce șansele de dependență și efectele secundare. Suvorexant și ramelteon sunt două medicamente Z comune care au efecte similare asupra substanțelor chimice din creier. Atenție însă la riscurile asociate cu aceste medicamente. Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a le utiliza. Un somnifer cu prescripție medicală poate duce la simptome periculoase de sevraj.

Somniferele fără prescripție medicală sunt disponibile în mod obișnuit și includ mărci comune precum Unisom, NyQuil și Tylenol PM. Toate acestea conțin antihistaminice, care sunt utilizate în mod obișnuit pentru a trata alergiile, dar au și proprietăți sedative. Unisom, NyQuil și Tylenol PM conțin succinat de doxilamină. Deși aceste somnifere eliberate fără prescripție medicală pot fi utile într-o situație pe termen scurt, acestea ar trebui folosite doar atunci când sunt absolut necesare.

Related articles