25 April 2022

Lista de băuturi bune pentru potența masculină

Lista de băuturi bune pentru potența masculină

Bărbații pot fi predispuși la impotență, dar există multe modalități naturale de a îmbunătăți potența masculină. Vinul roșu poate ajuta la creșterea libidoului și la calmarea emoțiilor dinaintea întâlnirii, potrivit unui studiu publicat în Journal of Sexual Medicine. De asemenea, studiul a arătat că femeile care au băut vin și-au crescut dorința sexuală după primul pahar, dar ar trebui să reducă din consumul după al doilea pahar. Mai mult, dacă se bea prea mult se poate împiedica începerea spectacolului. Vinul roșu are un profil bogat în antioxidanți și stimulează producția de oxid nitric, un hormon care relaxează pereții arterelor și crește fluxul sanguin.

Deși whisky-ul are cel mai mare conținut de alcool dintre toate băuturile de pe listă, alte băuturi care cresc potența masculină sunt mult mai bărbătești decât whisky-ul. Aceste băuturi ar trebui să aibă o arsură amară în gât și un nume aspru. Fie că vreți să vă creșteți libidoul sau să vă impresionați partenera, vă veți bucura că ați citit această listă! Nu vă fie teamă să experimentați cu selecția de băuturi. Cu sfaturile potrivite, veți putea să vă îmbunătățiți viața sexuală și să fiți cel mai bărbătesc bărbat din jur!

Pepenele roșu și sucul de rodie sunt, de asemenea, băuturi bune pentru potența masculină. Acestea conțin L-citrulină, un nutrient care favorizează fluxul sanguin și erecțiile. Pe lângă aceste fructe, pepenele roșu și laptele sunt, de asemenea, băuturi sănătoase. Pepenele roșu este bogat în licopen, o substanță care rivalizează cu capacitatea Viagra de a relaxa vasele de sânge. De asemenea, ajută la îmbunătățirea circulației în anumite părți ale corpului.

Sunt băuturile bune pentru potență?

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă alcoolul și alte băuturi sunt rele pentru potență, mai gândiți-vă o dată. Un studiu recent a constatat că un consum moderat de alcool poate crește performanța sexuală. Cercetătorii de la Universitatea din Australia de Vest au constatat că băutorii au avut rate mai mici de impotență decât abstinenții. Motivul pentru acest lucru ar putea sta în antioxidanții sănătoși pentru inimă care se găsesc în vin, dar cea mai probabilă explicație este că consumul de alcool vă oferă o perspectivă mai încrezătoare și mai încărcată sexual. Un studiu din 2012 a constatat că băutorii se considerau, de asemenea, mai atrăgători decât abstinenții.

Alcoolul este o alegere populară pentru mulți oameni. În timp ce efectele alcoolului asupra sănătății generale pot varia, vinul roșu, kombucha tare și whisky-ul sunt opțiuni mult mai sănătoase. Societatea Americană de Cancer și Asociația Americană a Inimii recomandă ca femeile să își limiteze consumul de alcool la mai puțin de un pahar pe zi. Cu toate acestea, beneficiile unui consum moderat de alcool merită luate în considerare. Aceste băuturi conțin puțină sau deloc cofeină și pot fi o modalitate excelentă de a crește potența.

BĂUTURI CARE CRESC POTENȚA

Unele dintre cele mai bune BĂUTURI CARE CREȘESC POTEȚA sunt cele care pot fi preparate acasă. O astfel de băutură este cocktailul de sfeclă roșie. Preparat din sfeclă crudă, lapte și nuci, este foarte plăcut de băut și are un efect de potență vizibil după câteva trucuri. Sfecla roșie se găsește pe piață și nu trebuie decât să stoarceți sucul din ea și să o amestecați cu lapte.

Alte alimente și băuturi care pot spori potența sexuală includ sfecla, mesteacănul și sucul de morcovi. Unii îndrăgostiți adaugă, de asemenea, suc de sfeclă în băuturile lor pentru a spori potența. Cocteilurile cu proteine sunt, de asemenea, excelente pentru creșterea potenței. Fructele uscate sunt, de asemenea, o sursă excelentă de potență. Acestea pot fi gătite în miere sau asezonate cu suc de lămâie. Iar unii sudiști se bucură de smochine pentru potența și gustul lor.

O altă băutură care poate stimula potența sexuală este ashwagandha. Această plantă străveche a fost folosită în medicina ayurvedică de peste trei mii de ani. Ashwagandha este cunoscută pentru creșterea testosteronului și îmbunătățirea calității spermei. De asemenea, ameliorează stresul și anxietatea. A fost legată de o creștere a masei musculare și a forței. Proprietățile sale antistres o fac ideală pentru sex.

Sucul proaspăt are un efect pozitiv asupra potenței sexuale. Acesta conține vitamine și minerale care cresc erecțiile. Sucul de țelină este deosebit de util pentru corpul masculin, dar poate fi neplăcut pentru majoritatea oamenilor. Dacă nu-i suportați gustul, îl puteți deghiza cu suc de morcovi sau de mere. Nu uitați să beți sucul proaspăt imediat ce a fost făcut pentru a evita să îi pierdeți vitaminele în aer.

Related articles