Cremele pentru hemoroizi sunt disponibile fără prescripție medicală sau de la medici. Cu toate acestea, Clinica Mayo recomandă consultarea unui medic înainte de a utiliza orice cremă. În plus față de crema cu hidrocortizon, tampoanele cu hamamelis OTC pot oferi o ușurare temporară. Dar, înainte de a folosi orice cremă pentru hemoroizi, este important să vă consultați medicul pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la ea.
În afară de tratamentele topice, modificările stilului de viață pot contribui, de asemenea, la reducerea durerii și a disconfortului asociate cu hemoroizii. Creșterea aportului de fibre poate ajuta, dar poate duce, de asemenea, la gaze și balonare. În acest caz, este posibil să doriți să încercați suplimentele de fibre care conțin dextrină de grâu sau fenilefrină. Dacă alegeți o cremă topică pentru hemoroizi, este important să o aplicați cu grijă, cu vârful unui deget.
Pe lângă faptul că conțin aloe și hidrocortizon, cremele pentru hemoroizi conțin și alte ingrediente. Fenilefrina, de exemplu, ajută la contracția vaselor de sânge, în timp ce hidrocortizonul, un antiinflamator natural, calmează sistemul imunitar, iar lidocaina amorțește hemoroizii. Este important să știți ce creme pentru hemoroizi conțin aceste ingrediente, deoarece acești compuși au efecte diferite asupra diferitelor tipuri de hemoroizi.
Cremele pentru hemoroizi sunt disponibile pe scară largă și pot reduce umflarea, durerea și mâncărimea asociate cu hemoroizii. Indiferent de dozaj, o cremă topică poate reduce semnificativ disconfortul asociat cu hemoroizii, făcându-i mai puțin jenant să trăiești cu ei. Majoritatea cremelor conțin ulei mineral, petrolatum și fenilefrină, care reduce vasele de sânge și ameliorează arsurile și mâncărimile.
În timp ce cremele pentru hemoroizi pot să nu fie la fel de eficiente ca și medicamentele eliberate pe bază de rețetă, ele reprezintă totuși o opțiune pentru cei care suferă de dureri cronice din cauza hemoroizilor. Cremele fără prescripție medicală conțin adesea steroizi și alte ingrediente, în timp ce cremele cu prescripție medicală conțin steroizi mai puternici și nifedipină. Diagnosticul unui medic poate include o intervenție chirurgicală, dacă hemoroizii sunt prea severi pentru a fi tratați cu creme fără prescripție medicală.
Multe dintre cremele pentru hemoroizi au LYCD, o substanță interzisă care poate intra în fluxul sanguin. Se știe că LYCD interferează cu funcția glandelor suprarenale, care controlează răspunsul organismului nostru la stres. În afară de aceste riscuri, cremele pentru hemoroizi pot provoca subțierea pielii și pot face pielea mai sensibilă la daunele provocate de soare și la îmbătrânire. Din acest motiv, cremele pentru hemoroizi ar trebui aplicate cu prudență și numai după consultarea unui medic.
Cremele pentru hemoroizi variază în funcție de preț. Multe dintre ele costă doar câțiva dolari, în timp ce versiunile mai scumpe pot conține mai mult sau mai puțin aceleași ingrediente. Pe lângă dietă, există și alți factori de risc care pot exacerba afecțiunea, cum ar fi încordarea excesivă în timpul scaunelor sau o structură pelviană slăbită. Cel mai bun tratament pentru hemoroizi este de a prelua controlul asupra stilului de viață și de a evita aceste activități care provoacă eforturi.
În timp ce hemoroizii sunt adesea ușor de tratat prin remedii fără prescripție medicală, ei pot fi, de asemenea, un indicator al unor afecțiuni medicale mai grave. Atunci când hemoroizii nu se rezolvă în decurs de o săptămână, ar trebui să vizitați un proctolog, cunoscut și sub numele de chirurg de colon și rectal. Proctologii oferă alte forme de tratament. Dacă hemoroizii nu dispar după o săptămână de tratament, este posibil să aveți nevoie de o intervenție chirurgicală.
© Copyright BeautieSecret. All Rights Reserved.